sobota 4. listopadu 2017

Nancy Drew Montgomery



Name: Nancy Drew Montgomery
Player: Blanche
FC: Bella Thorne
Age: 24 y.o.
Subject: Psychology
Grade: 5th


>>> Pochází z bohaté rodiny, tudíž je hodně rozmazlená a je zvyklá dostat to, co chce.
>>> Se svou nejlepší kamarádkou vlastní v centru města byt, jelikož obě odmítají bydlet na koleji nebo nedej bože v jednom ze spolků.
>>> Moc ráda si hraje s lidmi, různě s nimi manipuluje, aniž by si to oni sami uvědomovali.
>>> Miluje klučičí společnost, holčičí naopak moc nemusí, holkám dělá ráda naschvál a pokouší se je co nejvíce na veřejnosti ztrapnit, snad aby si dokázala, že ona je ta nejlepší.
>>> Hodně dbá o svou postavu, proto je taky často zahlédnuta v posilovně nebo při běhání v parku - ovšem i ona má někdy cheat day, kdy si dá pořádnej hamburger, pizzu a kýbl zmrzliny k tomu.
>>> Miluje módu a taky moc ráda kritizuje oblečení ostatních. Jí samotné vždy trvá, než se pořádně ustrojí a usoudí, že takhle by mohla vyjít ven.
>>> Nikdy by nevyšla ven bez alespoň letmého líčení, ovšem tunu makeupu na sobě taky zrovna nenosí, líčí se tak nějak s mírou.
>>> Je přírodní zrzkou, ovšem sem tam si své vlasy obarví na nějakou bláznivou barvu, aby byla ve společnosti viditelnější, je totiž moc ráda středem pozornosti. S tím také souvisí to, že moc ráda nosí odhalené outfity, jelikož se chce pochlubit svým tělem, na které je velmi pyšná.
>>> Také ráda nosí různě po těle piercingy, nenosí je však vždy, jen když se jí to právě hodí k jejímu momentálnímu outfitu.


>>> Chloe Marie Starling - její nejlepší kamarádka už od dětství, bere ji jako svou sestru a říká ji všechno. Občas mezi sebou sice mají jisté rozepře, ale vždy se nakonec usmíří, protože jedna bez druhé už by zkrátka nedokázaly žít. Bydlí s ní v bytě v centru města a je to vlastně jediná holka, kterou dokáže ve svém životě snést.


 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat