sobota 30. prosince 2017

Nathan Lionel Blossom



Name: Nathan Lionel Blossom
FC: KJ Apa
Player: Libra
Age: 24 y.o
Graduated: Sport
Job: Football player


>>> Nathan je už od pohledu veselá kopa, se kterou si člověk užije hodně srandy. Není snad den kdy by byl smutný a když už ano, jedná se o velký problém. Za každou cenu se vás bude snažit rozesmát, a že se mu to daří.
>>> Už od mala je do sportu zamilovaný a často to s prací na sobě a tréninkem přeháněl, ale vyplatilo se to, jelikož právě díky tomu je ve sportu tak dobrý.
>>> Vyrůstal se svojí o rok mladší sestrou, ale to on byl ten mazánek rodičů. A upřímně? Nenáviděl to každičký den. Předpokládal že když je ona ta mladší, bude mít ona pozornost.. Nebylo tomu tak. Ale on jí dal tu lásku, když ne oni, tak on. Jeho sestra si to zaslouží.
>>> Na jeho sestře mu záleží pomalu více než na sobě. Ostatní si mohou myslet jaká je to mrcha, ale s ním je jiná. Takže je asi něco špatně na jejich straně. Celou dobu tu je pro ní, kdykoliv bude potřebovat. Jakmile by na ní někdo špatně sáhl, byl by schopen mu neskutečně moc ublížit.
>>> Strašně miluje jídlo a to třeba ani netloustne. Je to prostě neskutečný žrout co spase asi úplně všechno, kromě teda jeho milované sestřičky. A čeho se může přecpat? Palačinkami se zmrzlinou a pro vyvážení trocha toho ovoce. Samozřejmě tuna rozehřáté čokolády, té není nikdy dost.
>>> O holky se zajímá, to ne že ne. Ačkoliv je na to dosti vybíravý. Hledá něco vážnějšího a někoho, kdo mu bude rozumět a nepodvede ho po jedné sekundě vztahu. To by tu holčinu asi vykoupal v blátě.. Ty dnešní módní holky se toho bojí, no ne? Ale jinak by dívkám nikdy neublížil.
>>> Za své prostřední jméno se trochu stydí, nelíbí se mu a proto ho ani nikde v konverzaci nezmiňuje. Skoro jako když ho vůbec nemá. Dokud někdo neproleze kartotéku v ředitelně, nebo se tím nepochlubí jeho sestřička, nikdo se to ani nedoví.
>>> Na to že je zrzoun je i pyšný, není jich na škole zrovna moc a tak si přijde občas jako disco koule. Jenže když něco provede a ozve se 'Jo, to byl ten zrzoun!' Tak je dosti nahraný a zábava zmizí jako pára nad hrncem.
>>> Nate se nebojí si ušpinit ruce. Ne že by byl schopen spáchat zločin, to vůbec, ale byl to pracovitý hoch.
>>> Návykovým látkám na párty se nevyhýbá. Vždy je však pozorný, co si od koho bere. Kouření je ale věc co vždy vynechá, úplně to nesnáší a hnusí se mu to. Je to podle něj věc, co nejvíce ublíží z toho všeho, pokud jí člověk užívá pravidelně. Což nedělá ani u alkoholu.
>>> Nejvíce že všeho se bojí selhání. Situace, kdy by nebyl schopný pomoci svým nejbližším.


>>> Matthew Andrew Kyle - To je největší borec proboha, toho by nikdy nepodkopnul už protože si spolu užijí fakt plno srandy. Nikdy však nemíří se srandou jakoje posmívání se a to se mu na něm líbí, také to nerad dělá. Samozřejmě dělá si občas srandy z člověka se kterým se baví, ale ne srandu co by mohla urazit, to nedělá. Ale co si budmee, trávil by s ním klidně víc času.
>>> Amelie Sloan - Jedna z roztleskávaček, do kterých umí občas být Nathan pěkný blázen. No nicméně ona nebyla tak jednoduchá, jak se může zdát. Byla jakýmsi cílem, ne jednoduchým a měl potřebu na ni koukat jinak. Líbil se mu ten chlad, nenápadné odmítání. Nicméně mu povolila a on se k ní dostal o hodně blíž než by oba čekali. Nebylo to jen z jeho strany, ale i z jeho. Otevíral se jí a tak nějak cítil, že ona se mu líbí nejen vzhledem, avšak i jaká je uvnitř.



Žádné komentáře:

Okomentovat