neděle 7. ledna 2018

Sebastian Finn Price



Meno: Sebastian Finn Price
FC: Grant Gustin
Player: Mia
Age: 26 y.o
Subject: Sport
Grade: 5th



>>> Rozpráva sa len s ľuďmi okolo seba, ostatní mu prídu menejcenní.
>>> Má nehoráznu slabosť pre blondínky.
>>> Je to veľký blázon do áut, má hlavne rád tie staršie ročníky.
>>> Nikdy v živote nefajčil, za to si rád vypije alkohol a je mu úplne jedno aký.
>>> Nepatrí k ľuďom, ktorí by radi chodili na párty. Keď už tam ale ide, tak len preto aby si niečo vypil.
>>> Niekedy nosí okuliare, ale len pre imidž, nie, že by mal zlý zrak. Myslí si, že s nimi vyzerá veľmi dobre.
>>> Iba raz v jeho živote sa stalo, že by mal rád nejaké dievča. Ale aj tak kvôli jeho chybe sa to pokazilo a on ju stratil. Odvtedy k žiadnej inej nič necítil.
>>> Nikdy na sebe neukazuje slabosť či strach, príde si potom ako slaboch.
>>> Bojí sa hadov a vlastne čohokoľvek čo je s týmito tvormi v spojení.


>>> Annys I. Findley - Začalo to stávkou na ktorú ho ukecali jeho kamaráti. Malo to byť jednoduché, aby sa do neho zamilovala. Lenže čím viac času s ňou strávil, tak k nej začal niečo cítiť. Všetko to ale prasklo a Annys ho začala nenávidieť. Odvtedy s ňou nie je v kontakte a na svoje city k nej aj skoro zabudol.
>>> Oliver Ch. Tonkin - Oliver a Seb si sú dosť podobní, možno preto sa spolu rozprávajú a trávia spolu čas. K tomu má Olík skvelý vkus na dievčatá, preto si niekedy necháva od neho poradiť ale nie veľmi často, nechce vyzerať ako zúfalec, ktorý by si si sám nevybral.
>>> Chloe M. Starling - Dievča s ktorým si na jednu noc užil a tým to skončilo. Odvtedy si ju vôbec nevšíma a ani ona jeho, ako keby sa medzi nimi nič nestalo.
>>> Charles Hicks - Vždy si s ním rád zájde do baru, pretože si s ním naozaj rozumie. Nepatrí medzi rady jeho priateľov ale je to skvelý parťák na to aby s ním niekam zašiel.
>>> Tempest Adler – Jedna z dievčat na ktorú nič neskúsil. Nie, že by nebola pekná alebo jeho tip ale po pravde to nemal ani v pláne. To čo mali medzi sebou mu stačilo. Neboli nejakí skvelí priatelia, vlastne o nej ani toho veľa nevedel. Len si pomáhali čo sa testov týkalo. Za ten nápad by ju mal niekedy na niečo pozvať, pretože to bolo geniálne. 
>>> Ruben Cruz Torres – Jedna z tých party, kde na nič nemyslel a zabával sa. Preto aj skončil opitý, na čo si vždy dával pozor. Tentoraz to ale osud nechcel, pretože spoznal Rubena. Ich priateľstvo medzi nimi nie je dokonalé, vlastne je až vtipné ak to nazve priateľstvo. Porozpráva sa s ním nad skleničkou alkoholu (alebo aj viacerých), pobije sa s ním a nakoniec sa obaja tvária, že sa vlastne nič nestalo a pokračujú tam kde skončili. Aj keď by niekto nad tým krútil hlavou, jemu to vyhovuje.



Žádné komentáře:

Okomentovat