pondělí 5. února 2018

Samuel Owen Alvey

Chbbdbpp o


Name: Samuel Owen Alvey
FC: Ansel Elgort
Player: Blanche
Age: 23 y.o
Subject: Art
Grade: 4th

Dt8pjyn4 o

Poadg7tk o

>>> Samuel je přesně ten typ kluka, který se všem straní a raději tráví svůj volný čas sám. Není to tak, že by se styděl, spíše má pocit, že mu nikdo nedokáže porozumět. To však neznamená, že nemá přátelé. Má, ale netráví s nimi tolik času. A když už ano, tak někde v ústraní společnosti.
>>> Od ostatních se odlišuje tak, že v jednom kuse nosí obleky. Přijde mu to elegantní, normální oblečení - tedy tričko s nějakým kalhotami - nebylo nikdy nic pro něj. Navíc je rád jiný, připadá si pak jako originál.
>>> Párty nejsou nic pro něj a společenské akce navštěvuje z pouhé nutnosti. Ještě štěstí, že se umí nahraně usmívat.
>>> Jeho velkým snem je už odmalička se stát slavným hercem. Chodí už od svých 10 let do dramatického kroužku a odehrál již nespočet představení jak v hlavních, tak i ve vedlejších rolích. Ovšem nechce skončit v divadle, chce se vidět na televizních obrazovkách.
>>> Jeho velkým vzorem je Leonardo DiCaprio, ví o něm snad skoro všechno a v jeho pokoji můžete spatřit hlavně jeho plakáty. Ovšem zamilovaný do něj není, to ne, Samuel je na 100% hetero, spíše ho jen obdivuje. Doufá, že se s ním jednou setká a že dosáhne podobně vysokých úspěchů jako on, i když ví, že toho bude muset hodně obětovat.
>>> Sám od sebe city pořádně vyjádřit nedokáže, ovšem zahrát je umí perfektně.
>>> Je to takovej ten maminčin mazánek, sám si je vědom toho, že je dost poután ke svým rodičům, ovšem nestydí se za to. Je snad hřích, když své rodiče nadevše miluje a chce s nimi trávit co nejvíce času?
>>> Má dva mladší sourozence, které má moc rád a byl by schopen za ně položit život, ačkoliv jim svou lásku nikdy nedal pořádně najevo. Stejně tak ani svým rodičům.
>>> Před několika lety mu zemřela jeho mladší sestřička. Tenkrát ji hodně oplakal, dokonce chodil k psychologovi, aby se s tím vším vypořádal.
>>> Miluje dlouhé procházky, obzvláště v přírodě. Nepohrdne však ani pláží, kde rád pozoruje západ slunce.
>>> Vážný vztah zažil jen jednou, naštěstí se s danou holkou rozešel v klidu a míru, ovšem i přesto na ten vztah vzpomíná jako na totální fiasko. Vinu dává hlavně sobě, protože on byl ten, který nedal najevo city, ačkoliv tu holku dost miloval.
>>> Má fobii z uzavřených prostorů, hlavně tedy z výtahů. Cítí se kvůli tomu jako v nějakém vězení ze kterého nemůže uniknout.

R1z59buu o

>>> Vivian Rose Alvey - Jeho milovaná mladší sestřička, kterou nade vše miluje a ani za nic by ji nevyměnil. Často ji škádlí a dělá si z ní srandu, ovšem myslí to jen čistě z bratrské lásky. Nikdy by na ni nedal dopustit a tomu, kdo by na ní sáhl by udělal něco moc nehezkého. Moc rád ji poslouchá, když hraje na klavír, obdivuje to, jak její prsty lehce létají po klávesách a společně vytvářejí nádhernou melodii.
>>> Betty Cooper - Potkal se s ní v KFC, seděli spolu u stolu a kupodivu se u nich rozvinula jakási konverzaci. Betty mu přijde jako milá dívka, jen ji není schopný ukázat, že i on umí být milý. Takže výsledek? Další známost, se kterou se tak maximálně pozdraví na ulici.
>>> Carter James Callaghan - Carter je jeden z mála lidí, kterého má fakt rád. Být Carter holka, zřejmě by si ho vzal! Seznámili se po jednom představení, ve kterém měl Sammy hlavní roli a Carter z toho byl tak odvázaný, že jej přišel za jeho výkon pochválit. Tenkrát ho to moc potěšilo, ještě se mu nikdy nic takového nestalo, takže nebylo divu, že když pak Cartera potkal náhodou ve škole, poznal ho a dali se do řeči. Od té doby spolu začali trávit čím dál tím víc času a zjistili, že oba jsou svým způsobem hrozně divní; a milují to. 
>>> Zoey Morello - Narazil na ni ve skleníku, kde si nacvičoval Hamleta. Zoey si tam přišla zapálit trávu, což Sammy sice neodsuzuje, ale takovou společnost ani nevyhledává.
>>> Maddison Grant - Určitě se řadí k milým holkám, ale nepadl si s ní zrovna do noty. Možná kdyby se potkali za jiných podmínek?
>>> Ellie Scarlett Lawson - S Ellie se seznámil na jedné ze svých procházek. Přijde mu trochu trefená, a taky nedokáže přestat mluvit, ale i tak ho svým způsobem zaujala. Je svá, vypadá to, že jí jedno, co si o ní myslí její okolí a taky sdílí společný humor. Sám se až diví, že občas myšlenkami zabrouzdá k tomu, že by ji vlastně rád znovu viděl.





Žádné komentáře:

Okomentovat