sobota 2. března 2019

Gabrielle Joanne Dillen

Chbbdbpp o


Name: Gabrielle Joanne Dillen
FC: Scarlett Leithold
Player: Aci
Age: 25 y.o.
Graduated: Art
Job: Assistant at local gallery / Freelance painter

Poadg7tk o

• Hned na první pohled poznáte, že se jedná o sluníčkového človíčka. Ráda se usmívá a rozdává úsměvy na všechny strany.
• Většinu času je ke všem milá, snaží se všem vyjít vstříc a nedělá ji problém komukoliv pomoct, vždy nezištně. Občas se jí to nevyplatilo, jednou jí to dokonce pokazilo vztah, ale ona si pořád nemůže pomoct a pro ostatní by se holt rozdala, ale už není v tomhle ohledu tolik slepá. Navíc se tím věčným pomáháním možná snaží odčinit, že někomu hodně blízkému svou hloupostí ublížila.
• Miluje malování a kreslení, už odmalička to byla její vášeň, která ji během jejího života neopustila. Úplně nejraději maluje portréty, nebo jen črty tváří, ve kterých se snaží zachycovat různé emoce.
• K jejím dalším koníčkům patří zpěv, v tom ale nedosahuje žádných závratných schopností. Dobře se poslouchá, ale jinak je její hlas jedním z mnoha, nic originálního, navíc nemá ani cit na psaní textů, takže zpěv řadí skutečně jen jako volnočasové hobby.
• Ráda potkává nové lidi, a to hned ze dvou důvodů. Prvním důvodem je fakt, že se prostě jen ráda seznamuje, ten druhý důvod je ale zajímavější, protože nové lidi využívá jako inspiraci pro své kresby, hlavně když mají nějaké zajímavé rysy.
• Nikdy člověka neodsuzuje podle prvního pohledu, každý totiž může být úplně jiný, než jak se při prvním setkání chová.
• Sice se ráda seznamuje, ale rozhodně to neznamená, že by každému hned na potkání věřila. Získat si její důvěru chvíli trvá, ale i když vám zatím nevěří, bude se k vám chovat skvěle a vřele.
• O své blízké, přátele i známé pečuje, jak nejlépe umí. Ráda si s nimi povídá, umí člověka vyslechnout i poradit, klidně podnikne nějakou bláznivou akci, ale jen za ty nejbližší by byla ochotna se rvát.
• Nebojí se říct svůj názor a stát si za ním, ale vždy preferuje rozumnou diskuzi a umí přistoupit na kompromis.
• K jejím vášním patří i surfování, to díky tatínkovi. Ačkoliv je to nyní vysoce postavený bankéř, v mládí se účastnil různých surfařských soutěží a ta láska k tomu sportu v něm přetrvala, jen na to už neměl moc času. Gabi ale pokračuje v jeho stopách a s radostí projíždí vlny, jen se účastní tak maximálně nějakých amatérských soutěží, věnuje se tomu jen rekreačně.
• Na dva roky byla na studiu v Itálii, jela tam nejenom proto, že se věnovala italštině samostudiem (poměrně zoufale), ale také protože v Itálii můžete i surfovat! Utekla tam před svými problémy tady v Californii, ale v myšlenkách ji to trápilo dál. To přešlo, když se poznala se svou současnou nejlepší kamarádkou, která jí vrátila život do žil (a také pomohla s italštinou). Ani se nechtěla vracet, v Itálii začalo být až příliš krásně, doma čekaly jen problémy, ale kamarádka ji přemluvila pod příslibem, že jen co dodělá školu, přestěhuje se za ní.
• Je citlivá, vším se trápí a dlouho v ní křivdy zůstávají, a to i když sobě či ostatním odpustí, nikdy na to totiž nedokáže stoprocentně zapomenout. Proto ji můžete potkat i smutnou, neusmívající se, protože když nemá náladu, nesnaží se přetvařovat, zastává totiž myšlenku, že by k sobě všichni měli být upřímní.
• Při studiu si našla brigádu v baru, hlavně protože se tomu věnovala i v Itálii a má v tom slušnou praxi, dokonce se účastnila i různých barmanských kurzů. Po dokončení studia už na to nemá tolik času, ale barmanství i ten kolektiv jí přirostl k srdci, a tak si pár směn čas od času na sebe vezme.

R1z59buu o 

♥ Oliver Charles Tonkin - Její první velká láska, se kterou měla naplánovanou budoucnost... než to celél nerozbila na tisíc kousků, čehož dodnes velmi lituje. Mrzí jí, jak moc Charlesovi ublížila, hanbou by se za to propadla, a dlouho se mu vyhýbala, ale oba jsou dospělí lidé a ona už před tím nechce utíkat.
♥ Lacey Jensen - Miloučká osůbka ze spolku, ke které si našla cestu a bere ji jako jednoho z nejbližších osob ve spolku. Díky tomu jí dokonce něco málo naznačila o její historii s Charlesem, asi právě kvůli tomu, že Lacey randila s jeho bývalým nejlepším kamarádem.
♥ Georgia B. Tate - Roztomilá stydlínka, které se Gab snažila pomoct dát se dohromady s jedním jejím kamarádem, po kterém Georgia pokukovala a Gab ji u toho přistihla. Nakonec z toho nic nebylo, protože narazila na velký kámen úrazu - její stydlivost, ale od té doby se na tom snaží pracovat, protože Gia je krásné děvče, které se nemá za co stydět a kluci by jí měli padat k nohám. Prozatím ji alespoň hřeje u srdíčka to, když si s nějakým klukem vymění pozdravy.
♥ Christopher Brown – „Ztracený“ bratránek, za kterým s rodiči jezdívali do Británie, případně Brownovi jezdili za nimi do Ameriky. I přes tu neskutečnou vzdálenost jí přirostl k srdci a byla ráda za každou návštěvu, kterou podnikli. Tragédie, která jeho rodinu postihla a kvůli které se s matkou vrátili do Kalifornie, se jí hluboce dotkla a byla jedním z mnoha důvodů, proč se sama vrátila zpět do rodné země - chtěla mu být po boku. Snaží se mu být podporou a ráda by ho motivovala, aby opět světu ukázal toho milého mladíka, jakým je.
♥ Michael J. Grimes - Víla všeumělka, kterou potkala na jedné halloweenské party. Na zajímavějšího člověka dlouho nenarazila, jelikož Mišák se zajímá o takovou spoustu věcí, že řeč ani jednou za celý večer nestála. Na druhou stranu, Mike dost možná nezavře pusu, i kdyby mu za to někdo zaplatil. Už teď se těší na jeho knihu (s věnováním!) a určitě si pro něj schová vstupenku, až jednou bude pořádat svou vlastní výstavu.

Zbwmmwem oU5toqf7n o

Žádné komentáře:

Okomentovat