neděle 10. listopadu 2019

Seth Gardner

Chbbdbpp o


Name: Seth Gardner
FC: Luke Powell
Player: Kyle
Age: 25 y.o.
Graduated: Art
Job: Works at gallery

Poadg7tk o

>>> Jeho život je jedna velká divočina, alespoň tak by to jistě popsali sociální pracovníci, kdyby věděli, co se u nich doma dělo a jakým směrem se kvůli tomu ubral.
>>> Od malička se musel potýkat s matkou závislou na drogách a alkoholu, a nejen s tím, ale také s jejími pochybnými známostmi, kterým bylo nějaké cizí dítě úplně ukradené. Nejspíš proto nikdy neměli problém se sociálkou. On sám ji nikdy neudal, protože se bál opustit známé prostředí. Nemluvě o tom, že měl díky tomu hodně volnosti, což se mu líbilo a stále líbí.
>>> Zakazuje si přemýšlet nad tím, jak si vlastně udrželi byt, přestože to nebyl žádný přepych, když se všechny matčiny peníze měnily v sněhové lajny.
>>> V těžkých časech ho naučila krást. Jako dítě to měl docela snadné, později ho párkrát chytili, nikdy se to ovšem moc neřešilo, vždycky se z toho dokázal vykecat. Stačilo zmínit nízký věk, čímž majitele obměkčil. Nejspíš si mysleli, že se polepší, anebo si říkali, že v jeho letech nebyli o nic lepší. V plnoletosti se pak musel stát obezřetnějším a vynalézavějším, jelikož se ho ten zvyk nepustil.
>>> Párkrát se prospal na záchytce.
>>> Ve škole mu to kupodivu docela šlo, i když tomu doma moc času nevěnoval. Hodně si pamatoval z hodin, ne všechno, ale tak nějak to v nejhorších případech stačilo aspoň na C. Nebyl tedy premiant, ale mohlo to být horší.
>>> Zkusil se přihlásit na výšku a nějakým zázrakem mu to vyšlo. Byl rád, zanedlouho mu však došlo, že na to bude potřebovat peníze, proto chvíli zvažoval, že se na to vykašle, ale cosi v něm, snad nějaká skrytá houževnatost, ho přiměla si na to vydělat. Pustil se do prodávání drog. Občas je sám vyzkouší, ale jen ty slabší.
>>> Rozhodl se studovat umění, vždy k tomu měl blízko, i když kvůli nedostatku peněz musel obdivovat spíš street art. Napadlo ho, že by pak mohl pracovat v galerii, anebo v aukční síni. Ještě si není jistý, co s tím udělá a jestli vůbec něco. Kdo ví, kde skončí. Někdy má pocit, že to využívá, jen jako jakousi kotvu. Pomáhá mu to nezbláznit se z toho, jak moc se vidí ve své neschopné matce.
>>> Je poměrně schopným kreslířem, s čímž by se asi také dalo v budoucnu pracovat.
>>> Během školního roku přebývá v domě klučičího spolku, s jejichž členy se baví podle nálady.

R1z59buu o

>>> ???





Žádné komentáře:

Okomentovat