pondělí 23. března 2020

Jarní ples



Ano, ano.. Další akcička je tady.
Rády bychom Vás všechny pozvaly na přivítání jara tady v Californii a to jarním plesem. Jarní ples by byl na téma umění, tedy konečně možná něco klidnějšího. Pro umělce i možnost ukázat se v hezkém světle a zveřejnit konečně svá díla, která si tutlají doma pro sebe. Je na čase se trochu ukázat světu, ukázat svůj talent a možná tak díky tomu poznat nové lidi. Kdo ví, koho svými díly okouzlíte. Možná tajnou lásku, možná svého nepřítele.. Všechno je zkrátka možné.

Samotný program se zveřejní až časem, toho se nemusíte bát. Nicméně, teď nějaká menší pravidla, aby nedošlo k nějakým nedorozuměním. Jarní ples začíná 1.5. a bude trvat až do 30.6. (to znamená herně celý březen). Po 30.6. máte 14 dní na dopsání všech ukončovacích postů, což je dlouhá doba. (Těch 14 je jen pro ukončováky! Ne že budete někdo hrát!) Je to dost času, tudíž pro neukončení hry byste museli mít nějaký vážný důvod/osobní důvod. Všichni jsme lidi, nicméně hlavní je se omluvit předem. Po ukončení hry samozřejmě není problém postavy přesunout někam jinám a stále hrát. Na akci si můžete vzít pouze postavu, která není momentálně ve hře.

Na ples si můžete vzít v podstatě jakékoliv oblečení, klidně můžete jít v pytli od brambor, mít kostým kosmonauta. Je to umění a kreativitě se meze nekladou. Ale věřte nebo ne, kvádrem nebo šatama určitě nic nezkazíte. Přeci jen je to ples, tak by se to slušelo, přeci jen proto se našemu sálu říká 'Společenský'. A všichni víme co ten pojem pro oblékání znamená.

Více informací se dozvíte ještě na discordu. Děkujeme za pozornost. A-team ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat