čtvrtek 1. října 2020

Kathleen Archer

3toknevi o


Name: Kathleen Archer
FC: Vanessa Hudgens
Player: Beastie
Age: 24 y.o.
Subject: Art
Grade: 5th


• OFFLINE


>>> Je to rodačka Californie, přesněji z městečka Salinas, ale San Francisco zná jako své boty. Studuje tady už třetí ročník univerzitu, ale navštěvovala ho i před studiem. 
>>> Má ještě dva starší bratry, kteří byli vždy její ochránci. Jeden už má rodinu a druhý naštěstí studuje daleko. Tím pádem není pod dohledem ani jednoho z nich a je za to ráda. - Jsou totiž až příliš starostliví a nenechají svou malou sestřičku téměř promluvit s nějakým klukem. 
>>> Kath má však svou hlavu a taky ví moc dobře, co chce. Nikdy ji nezajímalo, co na to řeknou rodiče nebo dokonce bratři, i když všechny velmi miluje. 
>>> Je to taková rebelka. Dosáhne všeho, čeho si umane, protože si za tím opravdu tvrdě jde a nevzdává se snadno. 
>>> Když jí něco nejde, tak to zkouší až do té doby, než jí to skutečně začne jít. Je totiž velmi trpělivá a vytrvalá. 
>>> Na druhou stranu ale taky dost umanutá a když je o něčem přesvědčena, těžko ji přesvědčíte o opaku. 
>>> Umí ale uznat svou chybu a když si není jistá, zda má pravdu, umí i ustoupit a uznat, že se mýlila. 
>>> Jako studentka patří k těm lepším, ale zase to není šprtka. Učí se tak, aby prošla a byla s výsledkem spokojena. Co se ale týče tance, tak do toho dává všechno. 
>>> Odmalička ho miluje, věnuje se mu od útlého věku a tvrdě trénuje téměř furt. Chodila i do baletu, společenských tanců, latinsko-amerických,... Nejvíce ji však upoutal break dance. Umí však zatančit téměř vše. 
>>> Má velkou potřebu se neustále zdokonalovat a pořád se chce učit něco nového. 
>>> Tanec je pro ni ale i terapií a když se potřebuje uklidnit nebo si vyčistit hlavu, tak si na sebe dá kecky, sportovní úbor, do uší sluchátka a vyběhne někam do přírody, kde si zatančí bez toho, aniž by na ni někdo zíral. 
>>> Umí také docela obstojně zpívat a učí se hrát na kytaru. Rozšiřuje si obzory a velmi ji to baví.
>>> Nebojí se téměř ničeho a do všeho jde po hlavě, ale s trpělivostí a pokorou. 
>>> Co ale nesnese, tak uzavřené prostory bez oken. Trpí totiž silnou klaustrofobií. Raději jde i do desátého patra po schodech, než aby jela výtahem, který by se mohl zaseknout. 
>>> Je velmi přátelská a ráda flirtuje. Nemá však ráda namyšlence a ty, co si o sobě myslí, že dostanou každou. U ní se jim to několikrát vymstilo. Kath totiž není žádná naivní pipinka. Má dobrou vyřídilku a raz dva si s takovými pitomci poradí. 
>>> Zaujme ji jen opravdu milý a zábavný kluk. Na vzhledu jí ani tak nezáleží, nemá vyhraněný typ. Její kluci byli různé typy. Vždy ale museli v sobě mít něco, co Kath zaujalo. 
>>> Nerada se nudí a má pořád potřebu něco podnikat, třeba i jen tak spontánně. - Tím může i někoho děsit. Snaží se to tedy dělat tak, aby se tak nedělo. 
>>> Doma má psa Falca, který skutečně připomíná Falca z nekonečného příběhu. Jen létat neumí.. Moc jí chybí a když má tedy možnost odjet domů, chodí s ním na dlouhé procházky. 
>>> Kath cvičí každé ráno jógu a pak si musí zatančit. To je každodenní droga. 
>>> Ráda si ale přečte nějakou knihu. Většinou to jsou nějaké motivační knihy anebo romány. Sama nemá vyhraněného autora, nechává si poradit.
>>> Ráda se podívá i na film, převážně komedii nebo nějaký akční. Má ráda adrenalin, ale trošku se ho i bojí. Nic tedy dosud ještě nezkusila, avšak láká jí to. 
>>> Tetování má jedno a to na pravém boku. Je to nahý anděl v ženské podobě s tmavými vlasy a jeho význam sdělí jen málokomu..


>>> Oliver Charles Tonkin - Tohoto kluka Kath přímo nesnáší. Je to právě jeden z těch, který si myslí, že do postele dostane každou a docela se mu to i daří. Kathleen nějak nechápe, co na něm je tak úžasného. Hnusí se jí a to už i z toho důvodu, že kvůli němu odešla jedna holka ze školy. Tak moc jí ublížil. Kath ji měla moc ráda. Proto od té doby, když Olivera potká, věnuje mu nepěkný pohled, kterým by ho nejradši probodla a ani ho nepozdraví a když musí, třeba v přítomnosti učitele, tak jen napůl huby. Dá se tedy říct, že je to její úhlavní nepřítel číslo jedna.
>>> Willow Callaghan - Kamarádka od dětství, se kterou vyváděla různé vylomeniny. Byly to mladé rebelky a nikdy se spolu nenudily. Šly spolu i proti vlastním rodinám, protože byly mladé a myslely si, že můžou všechno. Kath věděla i o jejím útěku a kde se po něm Will nachází. Sice tomu nerozuměla, protože ona by tu naopak pro své bratry byla. Nesoudila ji však za to a zůstala s ní i nadále v kontaktu. Dokonce celou dobu mlčela o tom, kde je a neřekla to ani jejími příteli, který se kvůli tomu dost trápil. Kath to trhalo srdce, ale svou kamarádku i přes to nezradila. 
>>> Carter James Callaghan - Willow mladší bráška, který před lety dostal rakovinu a Willow díky tomu utekla. Býval to hodný kluk, který toho moc nenamluvil. Ale vždy byl slušný a pozdravil. Kath ho obdivuje za to, jak statečně se popral se svou nemocí a považuje ho za velmi silného jedince. 
>>> Alejandro Martinez - Bývalý přítel její kamarádky Willow, se kterým se Will nikdy oficiálně nerozešla. Fajn kluk, kterého si Kath i oblíbila. Po odchodu Will se mu ale začala vyhýbat, protože slíbila kamarádce, že neřekne nikomu, kde je. Ubíjelo ji to, a proto když ho někde viděla, raději utekla, než aby mu lhala anebo se dívala na to, jak trpí. 
>>> Seth Gardner - Co o něm říci? Zprvu to byl a dá se říct, že i stále je, její dealer, ale nejen to. Dostala na něj kontakt od jednoho kluka na školní akci. Protože se Kath potřebuje občas odreagovat, tak si dá trávu. Seth jí prodal kvalitní zboží, které spolu nejdříve vyzkoušeli. Trochu to přehnali a spontánní Kath napadlo, že by se mohli jít vykoupat. Seth byl pro, a tak se taky stalo. Jenomže nebyli v bazénu v době, kdy se tam smělo, tak je nakonec honil hlídač. Utekli mu, ale Kath se při přelézání plotu odrala a nemohla pár dní trénovat. Řekla si, že s trávou skončí. Ale co čert nechtěl. Za pár dní potkala Setha, dali si pár šluků a opět spolu něco vyvedli. Tentokrát ale rozbili školní předmět a řešilo se to. Naštěstí se nepřišlo na to, kdo to byl, protože ani jeden druhého nepráskl. Tím pádem se z nich stali takoví "partners in crime". Kath ale taky od té doby ví, že by se měla Sethovi a trávě vyvarovat, protože by z toho mohl být opravdu průšvih. Její rebelská stránka ale právě takové zpestření od školy potřebuje a možná i proto to vyhledává, když má chvíli volno. 
>>> Cassidy Wheeler - Její fitness parťačka. Zprvu se s Kath jen zdravily, když se potkávaly ve fitku, kam Kath chodí a Cass pracuje. Jednoho dne se ale potkaly obě při cvičení, kdy tam Cass nebyla jako zaměstnanec, nýbrž běžný návštěvník. Daly se spolu do řeči, až se domluvily na společném tréninku. Kath udivilo, že má tato drobná dívka podobné tempo jako ona a že je stejný "blázen" . Daly si tedy pořádně do těla a Kath jí dá vědět vždy, Když jde do fitka a nechce cvičit sama. Jednak si ji oblíbila a jednak se spolu hecují navzájem, což je při cvičení potřeba. 





Žádné komentáře:

Okomentovat