neděle 7. února 2021

Julian Clark

  3toknevi o


Name: Julian Clark
FC: Daniel Bederov
Player: Tammy
Age: 23 y.o.
Subject: Medicine
Grade: 4th



>>> Julian je vcelku uzavřený člověk pokud se jedná o komunikaci s novými lidmi. Je to tak trochu cynik s nadáním na sarkastické poznámky v nejméně vhodnou dobu a spousta lidí v jeho přítomnosti nevydrží dlouho. Špatně vychází s choleriky, protože sám mezi ně patří a občas mu stačí málo k tomu, aby mu něco zahrálo na nervy. Tuhle nepříjemnou vlastnost se snaží ventilovat v boxu, kterému se věnuje už tak od patnácti a to právě díky problémům se vztekem, který mu pomáhá box směřovat na boxovací pytel. 
>>> Kromě jeho krapet cholerické stránky by se mezi jeho vlastnosti dalo zařadit i občasné rýpání, které vydrží jen málokdo. To obvykle nemyslí špatně, spíš ostatní rád pošťuchuje a popichování lidí by se dalo zařadit mezi jeho oblíbené koníčky, které ho nikdy neomrzí. Má také ve zvyku od sebe lidi odstrkovat a nerad se na někoho spoléhá. Vždycky je radši, když si své problémy řeší sám, protože nemá rád, když se mu někdo snaží pomoct, protože má pak pocit dlužníka. A on dluhy nesnáší, protože s nimi má nepříjemnou zkušenost z minulosti, která vlastně přesahuje svým způsobem i do jeho současného života. 
>>> Nemá ovšem jen negativní vlastnosti a najde se na něm i něco dobrého. Vlastně takových věcí není málo, jak by se na první pohled mohlo zdát. Díky tomu, že nováčky v jeho životě docela odstrkuje, jen tak někdo nezná i právě tu jeho lepší stránku. Ta se skládá z toho, že je pro lidi, na kterých mu záleží schopný udělat téměř cokoli. Je hodně loajální a i když je to s ním někdy těžké díky jeho občasným protivným náladám, umí být i přátelský. Dokonce má i vcelku slušný smysl pro humor a není ani zdaleka hloupý, což už naznačuje i to, že studuje medicínu. A to jen tak nějaký hňup studovat nemůže. Je také krapet žárlivý a díky jeho občas přehnanému ochranářství může lézt svým přátelům na nervy. I tak je to vlastnost, které se zřejmě nikdy nezbaví, protože k němu prostě patří a díky jeho ostražitosti nedává pozor jen na lidi v jeho okolí, ale také na lidi v okolí těch, které má rád. 
>>> Má dvě mladší sestry, Sophiu a Melany, což je i částečný důvod, proč si všechny nejdřív oklepává, než uzná, že jsou hodni jeho přátel nebo rodiny. Se sestrami vychází skvěle, ale tam taky ty pozitivní vztahy s jeho rodinou končí. Už odmala měl problémy s ovládáním vzteku, které často museli řešit jeho rodiče. Hlavně co se týče potyček ve škole, které ne vždycky skončily zrovna dobře a on tak často býval na koberečku ředitele a poslouchal přednášky o tom, jak by se měl zamyslet nad svým chováním, protože si tím jednou může zničit budoucnost. Tyhle kecy vždycky nesnášel i přesto, že věděl, že na nich trocha pravdy je. Bohužel vztek bylo něco, s čím se vždycky hrozně pral a měl k tomu předpoklady od svého otce, který na tom byl ještě hůř než on. Jeho otec je majitel prosperující firmy, takže měl vždycky peněz na rozdávání a čím vyšší částku měl na účtu, tím vyšší se stávalo i jeho ego. Bohužel si díky tučnému kontu připadal jako král světa, takže pokaždé, kdy někdo udělal něco, co se mu nelíbilo, trestal to. A ne zrovna nějakým slovním kázáním. Nedá se říct, že by byl jeho otec násilník, protože na jeho mámu společně se sestrami nikdy nevztáhnul ruku, ale u syna už mu to tolik nevadilo, takže nejednou musel ve škole vymýšlet výmluvy, proč má zase zlomený nos. 
>>> Díky rodinné situaci, kterou prožíval téměř každý den svého života, se v něm často hromadil vztek, který zkrátka ventiloval tam, kde neměl a i přesto, že od patnácti začal chodit na box, který mu pomáhal, se jednou jeho vztek vymknul kontrole. Na jeho dvacetiny šel s kamarády včetně jeho tehdejší přítelkyně do baru. Byl to v podstatě klasický večer náctiletých, co něco slavili, ale později se vymknul kontrole, když se na jeho přítelkyni začal lepit nějaký opilý kluk přibližně v jeho věku. Asi není těžké uhodnout, co následovalo. Klidný večer vyústil v neklidný podobě hádky a následné rvačky, která nedopadla dobře. A to hlavně pro protější stranu, protože Julian se nedokázal uhlídat a ten kluk, co obtěžoval jeho holku skončil v nemocnici s nějakými vážnými poraněními. Samozřejmě ho za to jeho rodiče zažalovali a jediný důvod, proč si za ublížení na zdraví na chvíli neposeděl v chládku, byl jeho otec. Dokázal vše díky jeho známostem a penězům snížit na podmínku i přesto, že se ho o to neprosil. Nechtěl žádný závazek zrovna vůči svému otci, se kterým se nesnášel, ale bohužel neměl příliš na výběr. 
>>> Díky tomu, že ho otec vyhrabal z průšvihu, který udělal, ho donutil studovat medicínu. Vždycky totiž chtěl, aby šel právě na tenhle obor a to i přesto, že Juliana to k tomu nikdy nějak netáhlo. Byl sice v předmětech potřebných k medicíně dobrý, ale vždycky toužil po studiu sportu. Už odmala se věnoval hraní basketbalu na profesionálnější úrovni, takže jeho snem bylo jít tímhle směrem. Bohužel si to částečně sám pokazil díky tomu, že je momentálně dlužníkem svého otce a musí studovat něco, co v budoucnu vůbec dělat nechce, takže má smůlu a už tři roky studuje medicínu.


>>> ???



Žádné komentáře:

Okomentovat