neděle 7. března 2021

Maddison Grant

3toknevi o


Name: Maddison Grant
FC: Victoria Justice
Player: Kyle
Age: 22 y.o.
Subject: Sport
Grade: 3rd



>>> narodila se 2. 7. 1999 v Kanadě, přesněji v Torontu. 
>>> její rodina nepatří mezi bohatou smetánku, ale ani neživoří. 
>>> má mladšího bratra, se kterým mívala ten typický vztah, kdy na sebe buď nedali dopustit, anebo se nesnášeli, po jejím přestěhování se to pak naklonilo spíš k tomu dobrému, jak to bývá, když se se svým sourozencem nevídáte tak často, abyste si mohli lézt na nervy. 
>>> miluje krasobruslení, kterému se začala aktivně věnovat v šesti letech. Bylo to pro ni, pro tak malé dítě, náročné a čím více se zlepšovala, tím intenzivnější tréninky měla, přesto si nikdy nestěžovala. Opravdu ji to bavilo a o to víc, když se jí její snaha vracela v podobě vyhraných cen. 
>>> později si našla sparing partnera - byla to další výzva -, se kterým pomýšlela na zimní olympijské hry, tento sen se však rozpadl ve chvíli, kdy při jedné ze soutěží nešikovně spadla a rozbila si hlavu. Byla to pěkná šlupka, a tak kvůli tomu nemohla skončit nikde jinde než v nemocnici, kde si pár dní poležela s otřesem mozku. 
>>> od té doby se bojí dělat náročnější prvky. Kdykoliv se ji její partner pokusil zvednout nad hlavu, celá ztuhla a jednou ho dokonce málem poranila ostřím brusle, po čemž se její obavy ještě zhoršily. 
>>> myslela si, že se časem vzpamatuje, ale nestalo se. Nemohla už v tom prostě dále pokračovat, svým rozpoložením zdržovala jak svého partnera, tak i trenéra. Nemluvě o tom, že si její rodiče nemohli dovolit financovat něco, co už nejspíš nemělo budoucnost. 
>>> aby na to zklamání zapomněla, rozhodla se utéct do Kalifornie, kde se s ledem setká tak nanejvýš v mrazáku. Využila k tomu univerzitní přihlášku, která se po střední automaticky nabízí a jelikož na sport úplně nezanevřela, rozhodla se ho dále studovat, aby se později mohla stát učitelkou, anebo kdoví, kam ji to zavede. 
>>> také se přihlásila do nerdského spolku, protože jí to přišlo originální a vtipné a teď s nimi dohání všechny nerdské věci; něco ji baví a něco zase ne. 
>>> pro přivýdělek si zvolila místo plavčíka u bazénu, kde lidi peskuje kvůli běhání a podobně - zábava. Musela si kvůli tomu samozřejmě projít kratším kurzem a naučit se první pomoc. Na náročnost si ovšem stěžovat nemůže, není to stejné jako dělat plavčíka na pláži. 
>>> ve volném čase si rada zajde do clubu a to i sama, aby se odreagovala, avšak ve dnech, kdy na to nemá náladu, jí k tomu slouží běhání. 
>>> ve svých dobrých dnech je přátelská, štědrá, jednoduše dobrý parťák do nepohody, ale jsou i dny, kdy dokáže být naprosto demotivovaná a uzavřená do sebe - čert, aby se v ní vyznal.


>>> ???



Žádné komentáře:

Okomentovat