čtvrtek 20. května 2021

Kirsten Rae Carrington



Name: Kirsten Rae Carrington
FC: Ester Expósito
Player: Domi
Age: 23 y.o.
Subject: Photography
Grade: 4th


>>> Kirsten je na prvý pohľad úplne obyčajné dievča, sama by o sebe nepovedala, že je nejakým spôsobom špeciálna a vytŕča z davu. Čím sa líši od ostatných? Nie je to zrovna výnimočné nadanie v športe alebo nadpriemerná inteligencia, jej príbeh je podstatne komplikovanejší. Kirsten sa krátko po príchode na univerzitu zoznámila s chlapcom menom Theo. Nádherné črty tváre, vysoká postava, prenikavé oči, blond vlasy. O takomto chlapcovi predsa sníva takmer každé dievča. Kirsten sa cítila ako najšťastnejšie dievča na svete, keď tento chlapec o ňu prejavoval záujem a netrvalo dlho, kým sa z nich stal párik. Čas strávený spolu bol dokonalý, Kirsten sa cítila skutočne milovaná. No podstatou celého tohto ich romantického príbehu je to, že sa Theo zaplietol do rôznych pofidérnych aktivít a Kirsten sa v tom zviezla spolu s ním. Bol predsa jej dokonalým priateľom, ona mu dôverovala, nikdy jej nedal dôvod, aby tomu bolo inak. Väčšinu nocí strávili v kasíne alebo v klube, kde nechýbali ani drogy a alkohol. Kirsten si postupne budovala väčšiu a väčšiu závislosť na rôznych omamných látkach. 
>>> Školu flákala, samozrejme, že po celej prepitej noci v klube nemala na vyučovaní takmer žiadnu energiu. Na prednáškach bola nepozorná, často dokonca zaspala, čo pochopiteľne viedlo k tomu, že takmer z každého predmetu dosahovala nedostatočné hodnotenie. Nezvládanie školy, rozchod s priateľom, toto všetko ju nútilo sa k návykovým látkam vracať stále dookola. Netrvalo dlho, kým ju tento spôsob života úplne zrazil na zem a ona sa zrútila. Nebolo pochýb, že ju rodičia po tomto psychickom aj fyzickom zrútení pošlú na odvykačku. Kirsten s týmto rozhodnutím nebola stotožnená, ale popravde, v takomto stave nemala ani silu proti tomu protestovať. 
>>> Na protidrogovej liečbe strávila posledné 4 mesiace, tesne pred letnými prázdninami bola prepustená a vracia sa späť do San Francisca. Počas liečby sa veci uberali tým správnym smerom, ale návrat do známeho prostredia v Kirsten vyvoláva zmiešané pocity a obavy. Predsa len v liečebni nie ste medzi mladými študentami a najmä svojimi bývalými priateľmi, u ktorých sú párty s kopou omamných látok a alkoholu takmer neodlučiteľnou súčasťou života. Kirsten veľmi dobre vie, že jej boj so závislosťou ani zďaleka nie je u konca. 
>>> Na univerzite študuje odbor fotografovanie. V minulosti ju fotenie naozaj veľmi bavilo, no po návrate z odvykačky si k tomu zatiaľ nejako nenašla cestu späť. Rada by sa opäť do fotenia zamilovala, keďže pri tom vždy dokázala prísť na iné myšlienky, keď vzala do ruky foťák, v tej chvíli neexistovalo nič iné. Zbožňovala zachytávať náhodné momentky, ale rovnako aj fotky prírody. Rada chodievala na prechádzky do lesa alebo na vyhliadku, kde mohla zachytiť krásy San Francisca. 
>>> Momentálne väčšinu svojho času trávi nad knihami, keďže kvôli zlým známkam a absencií v škole musí opakovať ročník. 
>>> Odkedy sa vrátila sa snaží držať od okruhov bývalých priateľov čo najďalej, vrátiť sa do rovnakého prostredia by jej isto neprospelo. Rovnako sa snaží držať ďalej aj od párty a, samozrejme, alkoholu a drog, ktoré sú bohužiaľ už súčasťou každej akcie. Kirsten ale nechce kvôli tomuto prichádzať o študentský život a zábavu, ku ktorej sa tak nutne potrebuje vrátiť. Posledné mesiace bola predsa len väčšinu času zavretá medzi štyrmi stenami a kontakt s ľuďmi jej už neskutočne chýbal.


>>> ???



Žádné komentáře:

Okomentovat