sobota 18. listopadu 2023

Aiden Langdon

3toknevi o


Name: Aiden Langdon
FC: Garrett Hedlund
Player: Bočus
Age: 22 y.o.
Subject: Sport
Grade: 2nd



>>> V Aidenovi je občas těžké se vyznat. Ale to je na něm to kouzelné. Už od malička měl vysoké sebevědomí, ale jak se říká to zdravé. I když ho osud srazil na kolena, vždy vstal se vztyčenou hlavou a nikdy si neřekl, že něco nedokáže. 
>>> Nikdy neporuší svůj slib, ať se děje cokoliv, což taky ukazuje, jak čestný a upřímný umí být. Bohužel je taky někdy až moc sebekritický a může se zdát, že i na vás. Pokud vám ale začne ukazovat vaše chyby, tak k vám chová náklonnost. 
>>> Jeho myšlení je nastaveno tak, aby se vyhnul všem neotevíratelným vlivům. Umí ale skvěle naslouchat, i když se nerad svěřuje se svými pocity nebo emocemi. 
>>> Jeho povaha i srdce jsou jak tiché a klidné, tak i dravé a vášnivé a nikdy nevíte, co ho napadne. Tuhle svou stránku však ukazuje opravdu jen málo lidem. Většina lidí ho vidí jako grázla, který využívá vlivu a peněz svých rodičů. 
>>> Raději si udržuje image drsňáka a staví si okolo sebe zeď, aby se nestalo, že někdo zraní jeho city a pošramotí jeho citlivou duši. 
>>> Od útlého věku byl veden k tomu, aby šel po stopách otce, který se stal úspěšným podnikatelem a na jejich kontě je několik miliard. Ovšem příkazy, zákazy a povinnosti nikdy nebyli jeho kamarádi, takže se Aiden rozhodl jít vlastní cestou, kde bude svým vlastním pánem, což sebou ale neslo a nese plno problémů. 
>>> Drogy, rvačky a nelegální věci mu nejsou cizí. Za svůj krátký život už vyzkoušel mnoho drog – od marihuany, přes houbičky až po kokain, kdy nakonec zůstal u těch lehčích drog a alkoholu. 
>>> Ani jeho milostné vztahy nejsou žádná sláva, alespoň ne ty dlouhodobé. Za to holek na jednu noc měl až až. Těžko říct, čím si nakonec získal přízeň tolika dívek. Valná většina to přikládá k jeho skrytému charisma, které na vás prostě propouští skrze onu zeď. Ze začátku vám nemusí přidat andělsky krásný, avšak čím déle se na něj díváte, tím více se vám líbí. Aiden je krásný takovým zvláštním způsobem, který moc lidí nedokáže popsat. 
>>> Před třemi lety se dostal se svým bratrem do jedné rvačky, která skončila smrtí. Aidenův bratr dotyčného silně uhodil kovovou tyčí a zlomil mu vaz. Aiden vzal vinu na sebe, a tak poslední tři roky trávil ve vězení a pravdu nikomu neřekl. Nechtěl zničit bratrovu budoucnost a pohledy, jaké na něj rodiče vrhají. Aidenův život už byl beztak špatná komedie. 
>>> Tímhle gestem bratrovi ukázal, že mu na něm záleží, že ho má rád a že není tak chladný, jak se zdá, i když mu to nikdy předtím neukázal. 
>>> To nás přivádí k tomu, že Aiden své city dokazuje malými, ale i velkými činy. Kdy se za vás klidně porve nebo vás odveze míle daleko a nebude chtít na benzín (proč by vlastně měl, když je v podstatě miliardář, že ano). 
>>> Bohužel kvůli pobytu ve vězení přišel o veškeré zbytky přízně jeho otce, který by ho nejraději vydědil, ale jeden skandál už byl až tak příliš. Taky se na něj vykašlala spousta jeho „kamarádů“, což utvrdilo už tak jeho uzavřenou povahu. 
>>> Vězení mu ale taky ukázalo, že ještě není tak ztracený, jak si myslel a rozhodl se pro vysokou školu. Jediné na co však mohl sázet byli jeho úspěchy na střední v americkém fotbale a světe div se, vzali ho (a nebo je táta podplatil). 
>>> Opět se vrátil ke své vášni – hudbě a vrátil se do kapely HoneySucker, kde byl už před jeho odsouzením. V útlém věku ho táta naučil hrát na klavír, kterému se přestal tolik aktivně věnovat během dospívání, kdy se naučil hrát na kytaru a píše si vlastní texty a hudbu.
>>> K dalším jeho vášním patřím komiksy, které miluje hlavně v psané formě. Když potřebuje utišit myšlenky, skládá puzzle a když se potřebuje vybít, tak si zajde zahrát nějaký sport ať už fotbal, hokej nebo si jde zabojovat.
>>> Ještě musíme vypíchnout jednu zvláštnost a to je ta, že je vegetarián, což je vzhledem k jeho životnímu stylu opravdu zvláštní. Maso mu ale zkrátka nechutná.  


>>> Dominic D’Angelo – Bývalý nejlepší kamarád, jejichž cesty se rozešli jakmile Aidena zavřeli. Aiddie je obeznámen s rodinou tragédií, která Dominica zasáhla a tak chápe, proč se lidi straní a proč nemá čas na nic jiného. Taky k tomu můžeme přičíst to, že Dominic není s drogami kamarád. Přesto má Dominic v jeho srdci stále svoje místo a stále je ochotný mu krýt záda za všech okolností, neboť toho spolu dost prožili. Pořád ho bere jako kamaráda a je mu vděčný za to, že ho vzali zpátky do kapely. A až bude Dominic připravený navázat stará přátelství, tak tu Aiden bude čekat. 
>>> Seth Gardner – Jak jejich vztah popsat?Známý hraničící s kamarádem a občasný dealer, tak by to Aiden nazval. Jejich společné zájmy je svedli dohromady a tím spolu strávili nějaký ten čas, ať už venku po škole, kdy si dají jointa nebo o víkendu, kdy zavítají do nějakého toho klubu. Seth byl taky jeden z hodně mála lidí, kteří Aidena sem tam ve vězení navštívili, i když toho o sobě moc neví. Aiden je obeznámen s pár základy jeho života, ale hlubší vztah se jim nikdy nepovedlo navázat. 
>>> Sofia Argent – Tak tato dívka má u Aidena zvláštní místo. Sofii zná už spousty let, takže toho mají společně dost prožitého. Aiddie měl pro Sofii vždycky slabost a ještě než ho zavřeli, byl jejich vztah na velmi dobré cestě, aby z toho bylo něco víc. Sofie byla vždycky jedna z těch, která dokázala udržet Aidena na zemi a hlavně si tolik nezahrávat s drogami a alkoholem. A on jí na oplatku ukazoval, že může být svět zábavné místo a není vždycky fajn držet se zpátky. Zkrátka se skvěle doplňovali. Bohužel po odsouzení se jí začal Aiden stranit a každou její návštěvu odmítal. Nechtěl, aby ho viděla v oranžovém mundúru a navíc by se před ní cítil dost potupně. Časem to Sofie vzdala a od jeho propuštění se ještě neviděli. Kdo ví, jestli má Sofie ještě zájem být v přítomnosti Aidena, odsouzeného vraha, byť neprávem a možná bude Sofie první, kdo se dozví pravdu. 
>>> Charlie Hicks – Klučina, kterého by Aiden nazval kamarádem, ačkoliv ho ve vězení nikdy nenavštívil. Stejně tak jako to nemá za zlé Domicovi, tak to nemá za zlé ani jemu. Jejich společná vášeň ke zpěvu, vymetání barů a občasné drogy byly a stále jsou pojítkem jejich přátelství. Charlie je taky jeden z těch, kteří se Aidena snaží držet zpátky, když už to přehání a neuvědomuje si, že má dost. Ještě před odsouzením se pravidelně scházeli, aby spolu mohli jamovat a rozebírat jejich životní strasti a radosti. A stejně jako u Sofie je tu velká pravděpodobnost, že se dozví pravdu jako první. A stejně tak jako Domicovi, tak i jemu je ochotný krýt záda za všech okolností. 
>>> Chloe Marie Starling – Chloe je rozhodně dívka, kterou jen tak nepřehlédnete a člověk by čekal, že tihle dva už spolu něco měli. Opak je ale pravdou a kromě narozeninových přání, které jsou spíše povinností než ochotou, kvůli známosti jejich rodičů se mezi nimi nic vážného nestalo. Chloe tedy zná prakticky celý svůj život a svým způsobem jí bere jako rodinu, takže je většinou jedna z prvních lidí, kterým Aiden volá, když si chce vyrazit z kopýtka. Je to taky člověk se kterým se skvěle utrácí peníze, pomlouvají lúzři a provokují rodiče. Potkat tyhle dva pohromadě, s pár promile alkoholu v krvi, pro vás bude rozhodně nezapomenutelný zážitek.
>>> Annys Inna Findley – Tak tahle dívka rozhodně není na seznamu Aidenových přátel. Jejich vztah je spíše nepřátelský, neboť se při každé příležitosti provokují a v minulosti patřil Aiden mezi její šikanátory. Když jí potká ve škole, tak nikdy neodolá a vždycky přistane nějaký vtípek na její osobu, který mu Annys mile ráda vrátí. Neřekl by, že jí nesnáší, ale ani že jí má rád. Baví ho jí provokovat, protože má Annys vždycky co říct a jejich hádky jsou pro Aidena spíše pro pobavení než aby si její slova bral k srdci a urážel se. Annys je pro Aidena zkrátka člověk, který kdyby zmizel, tak mu chybět nebude a dost možná by si toho ani nevšiml.
>>> Patricie Anne Gavreau – Bývalá přítelkyně, se kterou prožil pár zábavných měsíců, než jí podvedl. Jejich rozchod nebyl vůbec pěkný a  svým způsobem ho i mrzel, protože ač jí nemiloval, tak se mu opravdu líbila a v mnoha věcech si rozuměli. Bohužel nebyla Patricie ta dívka, která by Aidena dokázala posadit na prdel. Od jejich rozchodu mu Patricie nemůže přijít na jméno, sotva ho pozdraví, ale někdy je nucena s Aidenem prohodit pár slov, protože dokáže být tenhle kluk celkem neodbytný. To, že se rozešli pro něj rozhodně neznamená definitivní konec a navíc by si Patricie musela najít jiné zaměstnání a přestoupit na jinou školu, aby se s Aiddiem nevídala.
>>> Nancy Drew Montgomery – Okouzlující, krásná a ne zas tak andělsky hodná, jak se na první pohled může zdát? Tak tohle by o Nancy určitě řekl. Taky by řekl, že je Nancy velmi vytrvalá, neboť pokaždé, co se s Nancy vidí se ho snaží zbalit, ovšem Aiddie vždycky řekne ne! Není to proto, že by ho Nancy nepřitahovala, v podstatě jsou si podobní tím, že před vztahy dávají přednost známosti na jednu noc a popravdě, i když je Aiden sukničkář, tak u Nancy nechce být jen jeden z mnoha. Možná, že jí tohle úsilí nakonec dovede k cíli a možná nebude Aiden jen jedním z mnoha – v tom smyslu, že si jejich číslo bude chtít zopakovat. Tohle je ovšem sázka do loterie, kterou nechce tak úplně prohrát. Ne, že by byl marný, ale někdo jako Nancy si může dovolit mnohem víc než neřestí pokrytého vysokoškoláka. A ne! Nemá nízké sebevědomí, jen…jak by řekl Aiden – „Je to těžké vysvětlit“. S Nancy bude rád dál flirtovat, rád jí bude dále skládat komplimenty a rád se bude dívat na to, jak se před ním Nancy červená, ale nic víc z toho v dohledné době vytřískat nechce. Alespoň s pár dívkami, by rád udržel jejich vztah na hranici přátelství a Nancy patří mezi ně. 
>>> Oliver Charles Tonkin – Oliho by nejspíš jako jediného zařadil mezi své lepší přátele, když nepočítá Dominica, s kterým už to ale není tak divoké. Oli byl dokonce tak hodný, že ho přišel párkrát navštívit, což Aiddiemu stačilo k tomu, aby si ho na seznamu přátel nechal. Navíc spolu prošli nespočet barů, sbalili nespočet holek a vykouřili nespočet jointů. Rád s Olim tráví čas, protože není zbytečně starostlivý a Aiddie zase k němu, což oběma naprosto vyhovuje. To ovšem neznamená, že by ho Oliho nebránil vším, co má, když na to přijde. Není to nejlepší kamarád, to teď bohužel nikdo, ale slovíčkem „lepší“ to dostává přesně takový význam, jaký jejich vztah má. Olivera zná dokonce i Aiddieho rodina, i když z něj nadšení nejsou, ale z koho ano? Kolem Aidena se nepohybují svatoušci a to ani Oliver. Dva ďáblové s tváří anděla? To jsou tihle dva, když jsou spolu a věřte, že se nudit nebudete.
>>> Megara Morreli – Dívka, kterou ve svém životě potkal jen párkrát a to při náhodných procházkách, když se rozhodl jít fotit. Za těch pár krátkých chvil, co s ní strávil si všiml toho, jak moc je talentovaná. Prohodili pár slov, dali si pár doporučení a typů než si šel každý svou cestou, takže by jí nazval pouhou známou. Meg je ale velmi milá dívka, kterou kdykoliv znovu rád uvidí.




Žádné komentáře:

Okomentovat