sobota 2. prosince 2023

Sofian St. Chanse

Nahráno: 585500 z 585500 bajtů.
FC: Vinnie Hacker | 22 y.o | PHOTOGRAPHY, 2nd grade 
Player: Chia

• Ačkoliv to Sofi dělá úplně nerad, tak může působit jako namachrovaný frajírek. A za to může jeho nutnost být něco víc, protože takhle se už od malička cítil – podceňovaný a ignorovaný co se jeho potenciálu týče, a to díky jeho starší ale naprosto dokonalé sestře, tudíž se snaží najít nové způsoby, jak si to vynahradit, a proto často volí falešnost a mnohdy je odtažitý a podrážděný kvůli svým náladám. 
• Kdyby někoho zajímalo, jak vlastně vypadá personifikace zlatého retrívra, tak Sofi je ve správné společnosti je právě tím ukázkovým příkladem. Je neustále v dobré náladě, baví se úplně s každým, miluje tělesný kontakt, hází jeden vtípek za druhým, ale dokonce jeho přehnané reakce jsou znát až na míle daleko. Ve škole vždycky byl právě tím třídním klaunem, který všechny rozesmával omylem, a to zejména svou jednoduchostí. 
• Není zrovna akademicky založený, ale snaží se, i když mu to zrovna dvakrát nejde (spíš vůbec). To ho však nikdy nezastavilo v tom, aby se snažil dál. Na úkor jeho rodičů byla jeho volbou už v sedmnácti armáda, do které se taky přihlásil, avšak později bych propuštěn a diskvalifikován a zvolil místo toho vysokou. Avšak při studiu environmentálních věd byl po dvou semestrech vyhořelý, proto se nakonec rozhodl přejít na jiný obor a teď si nemůže ani stěžovat – bylo to to nejlepší rozhodnutí jeho života. 
• Je to takový ten typ člověka, co si svůj život moc neplánuje a preferuje spontánnost. To se však netýká milostného života, protože na sto procent ví, co od partnerky očekává a kolik dětí do kolika let by chtěl. Ohledně toho musí být všechno ťip ťop a pokud není po něm, tak je zkrátka nesvůj. To možná vypovídá o tom, že jeho dosavadní vztahy vydržely sotva pár měsíců.
• Důležitá rozhodnutí pravidelně nechává na poslední chvíli, a to zejména kvůli tomu, že se bojí toho, že udělá další špatné rozhodnutí (jako pokaždé). Vyhýbá se hádkám, komplexním situacím a nezajímavým věcem a také když nesnáší, když mu někdo diktuje, co má dělat. Pokud k jeho maličkosti budete věnovat nějakou kousavou poznámku a nijak na to nebude reagovat, tak jste nejspíše řekli něco, co ho dost zasáhlo. Pravděpodobnost, že se nad tím nejspíš zasměje je fakt mrňavá, a proto s jeho vztahovačností jednejte sakra opatrně. 
• Sofi má dvě nálady: buď ho baví všechno anebo ho nebaví vůbec nic. Totálně ale totálně je ujetý na dobrodružství, cestování, trávení času v přírodě a zkoušení nových věcí, takže pokud chce jít do něčeho po hlavě a potřebujete k tomu parťáka, Sofi je ten pravý. Naposledy se spontánně rozhodl účastnit pěší poutě do Santiago de Compostela a to z francouzského St. Jean. Mimo to se rád účastní dobrovolnických akcí, věnuje se horolezectví a hikingu, zajde si do gymu, hraje tenis, jezdí kempovat či na hory nebo trénuje psy.
• Je to docela nerd. Takže i přes svůj aktivní odpočinek si se rád si něco zahraje anebo se i na něco podívá, a to především na anime, ze kterých si občas bere inspiraci na svá tetování, což někdo (výhradně jeho rodiče a Lilya) může brát jako dost výstřední volbu. On si nechává tetovat to, co se mu prostě líbí nic mezi tím.


♥ Peter Southey - Kdyby nebylo Sofianovy sestry tak by Petera vlastně ani neznal. Peter a Lilya byli odjakživa nerozlučnou dvojkou, dokonce i to vypadalo, že budou táhnout za jeden provaz i nadále. A co to znamenalo pro Sofiana? Když má jeho ségra kluka, tak s ním musí taky trávit čas. V tomhle případě si však stěžovat nemohl, protože Peter je fakt fajn týpek. A i když se dlouho neviděli, ví že si jsou pokaždé schopni si najít nějaké téma a zastavit se na kus řeči.
♥ Caleb Wright - Nejenže jsou s Calem travel buddies a klape jim to i jako kamarádům, Sofi ho považuje i za svého tzv. dvorního tatéra. Prostě když má chuť se nechat potetovat, Caleb je jediný, na kterého se obrátí, protože jeho talentu se prostě nedokáže nabažit. Takže kdykoliv Cal přijde s nějakým novým návrhem, tak je tu velká pravděpodobnost, že po něm sáhne právě Sofian. Sice si občas přijde jako pokusný králík, ale svá tetování si díky němu nemůže nic jiného než vynachválit.
♥ Grayson V. Sky - Se Skyem se nezná zas tak dobře, aby ho mohl nazývat nejlepším kámošem, ale za ty roky, co s ním žije pod jednou střechou si nemohl zatím ani stěžovat, protože to je ten nejlepší (a taky jediný) spolubydlící, kterého zatím měl. Sice má pocit, že ho otravuje svou přítomností a občas to dělá i rád, ale moc dobře věří tomu, že by mu moc chyběl, kdyby se jejich cesty z čista jasna rozešli. Hlavně kdyby se tak stalo, tak by Skyovi určitě chyběla Sofianova kočka Bloom, kterou přece jenom nadevše zbožňuje, a to ani o tom sám neví. Ta mrška se často chová, jako by byl jejím pánem právě on a Sofiana schválně zanedbává. Střídavá péče je holt někdy důležitá, a proto to Sofi respektuje.


Žádné komentáře:

Okomentovat