středa 6. března 2024

Bexley Hartwell


BEXLEY HARTWELL
FC: Sophie Thatcher | 22 y.o | LITERATURE, 3rd grade
Player: Chia 


• Bexley je chodící noční můra. Miluje drby a drama, a ještě k tomu je patologická lhářka. Svůj život upravuje tak, aby v očích ostatních vypadala lépe, než skutečně vlastně je a zapůsobila tak na ostatních a prezentovala se v lepším světle. 
• Některé lži se s ní táhnout od jejího dětství, když si uvědomila, že lhaní je jedním ze způsobů, jakým si může zajistit oblíbenost, protože lhát umí sakra dobře. 
• Aby udržela svou fasádu a zajistila, že ji lidé mají rádi, Bexley se povedlo vyvinout schopnost přizpůsobit se různým sociálním situacím a napodobit chování nebo zájmy ostatních jako chameleon. 
• Bex je přesvědčena, že všichni kolem ji mají rádi a obdivují ji. I ty nejmenší gesta si dokáže interpretovat jako důkaz náklonnosti a obdivu druhých, bez ohledu na to, zda je to pravda nebo ne. 
• Má taky nedostatek emocionální autentičnosti, a proto když ji nezastihnete v tu pravou chvíli bývá buď otrávená, odtažitá, vzteklá nebo hůř: ready to fight. 
• Kromě interakci s lidmi, Bexley je i ráda pozoruje a skrz ostatní zjišťuje ty nejlepší drby, se kterými se občas i dělí v zájmu anonymity na svém tajném instagramovém profilu. 
• Své příspěvky si sice pořádně promýšlí, ale lze říct, že jí nedělá problém udělat lidem ze života peklo, i kdyby mělo jít o výmysl nepodložený fakty. A právě tam pod jejím vedením vzniká snark page aka seznam lidí; především týpků, kterým by se ostatní měli vyhýbat sakra velkým obloukem. 
• Bex je totiž vypočítavá a pokud se špatných lidí týká něco, co by mohla využít, bude se jich držet jako klíště, dokud jim nebude konec. Na druhou stranu, pokud si najde múzu, anebo člověka, kterého obdivuje už od prvního pohledu, bude si chtít za každou cenu získat jejich pozornost ať to stojí co to stojí. 
• Kromě pomlouvání, vyvolávání konfliktů a pravidelné vydírání či šikanování mužů má v oblibě taky sport; zejména tedy fotbal a v rámci tréninku box, kde si může efektivně vybít vztek. Fotbal hraje už odmalička, a proto nebylo překvapující, že se našla jako kapitánka v univerzitním fotbalovém týmu. 
• Když neví, co by, svůj komfort hledá ve virtuálních nebo fiktivních světech. Zbožňuje knihy, filmy, seriály nebo videohry. Často zaměňuje hranice mezi realitou a fikcí a ztotožňuje se s fiktivními postavami. Tato posedlost posiluje její představivost, a to také vysvětluje to, proč zbožňuje psaní příběhů. 
• Bex vyrůstala v domácnosti plné mužů. Je prostředním dítětem, a ještě k tomu jediná dcera. Takže ač to může napovídat, že by si s kluky mohla rozumět víc než s holkami, tak klukům zrovna dvakrát nefandí a pokud ano, tak výjimečně. 
• Má radši holky, a to ne pouze kvůli své orientaci, ale i přesvědčením, že by holky měly vždycky držet při sobě ať se děje cokoliv… Teda pokud jedna druhou nechtějí potopit kvůli egu, to Bexy bere jako povolení to vzít na ostří nože. 
• Ať se může Bex zdát, jakkoliv charismatická, nikdy neměla vztah a flirtování jí taky moc nejde, proto o sobě často říká, že je v tomhle loser. Samozřejmě výše bodycountu se pravidelně mění podle nálady, takže už je jen na ostatních, zda dokáží rozeznat pravdu od smyšlenky. 
• Obor literatury (pospojované se sportovními vědami) si vybrala kvůli vášni k Austenové a kreativního psaní, a to i přestože jí bylo několikrát řečeno rodinnými příslušníky, že na to nemá.

♥ Zara A. Terrson: Kdo by to tušil, že Zara bude její první pusa. Bex rozhodně ne! Stalo se to sice v klubu a ještě pod vlivem alkoholu, ale přátelství jim to v žádném případě nerozbilo. Každá brunetka potřebuje do svého páru blondýnku, a právě Zara je Bexleyinou volbou číslo jedna. 
♥ Cassidy Wheeler: To si zase nějaký týpek na párty usmyslil, že má právo terorizovat dívku s vlastním názorem, no a málem se stalo. Prostě se na Cassidy ten jouda domluvil se svými kámoši, že jí ukážou, jak vypadá pravá „maskulinita.“ Naštěstí se Bex objevila zrovna když ti týpci kolem Cass kroužili jako hladoví supi. Všechno vyřešeno, dokonce i bez ublížení na zdraví. Navíc Cass je paličatá a nenechá si věci líbit stejně jako ona, takže Bexy bez ní nedá ani ránu.
♥ Cassian Nielsen: Bex je sice loser, ale ne takový jako Cassian. Znají se ze střední, a hlavně kvůli tomu, že Bexy jednou ruply nervy a postavila se za něj. Teda… sejmula jednoho týpka ze třídní smetánky, který si na Casse dlouhodobě vyskakoval. Měla podmíněné vyloučení, ale to nemění nic na tom, že se za něj byla schopna pobít i teď. Boostí jí to ego a tvoří image. Kámoši rozhodně nejsou, ale líbí se jí, jak za ní Cassian pravidelně dolézá.
♥ Oliver Ch. Tonkin: Opilá prvačka a nadrženec. Takhle nějak by se dalo popsat setkání Bex s tímhle idiotem. Nic z toho nebylo a nikdy nebude, ale díky zkušenostem ostatních, v ní nenávist vůči Oliverovi jenom vře, a to i přesto že ho její výhrady úspěšně odradily. Konec konců se nejedná o trapnou adaptaci krásky a zvířete, ale o začátek jeho osobního pekla. Přesně jak se říká: pýcha předchází pád a namyšlenost zkázu.… nebo Olivera zkázu? Kdo ví. Necháme se překvapit. 
♥ Elizabeth J. Price: Členka dívčího spolku a fotbalistka. Nejsou si úplně blízké a prohodí max pár slov kvůli jejich nerdství. Bex má však tušení, že jí jde Elizabeth po krku kvůli kapitánskému spotu. A pokud tomu tak skutečně je, holka se má sakra na co těšit.

Žádné komentáře:

Okomentovat