sobota 20. dubna 2024

Joshua Lael Sanders



JOSHUA LAEL SANDERS
FC: Ryan Manick | 21 y.o | JOURNALISM, 2nd grade
Player: Tammy 


• Josh dokáže být jako neřízená střela. Chybí mu pud sebezáchovy, málokdy předem myslí na následky svých činů a zkrátka si dělá co chce. Nejspíš za to může dost benevolentní výchova jeho rodičů. Kvůli jejich vytíženým pracovním životům a snaze dostat jeho bráchu na profi úroveň v basketu na svého mladšího syna neměli tolik času, kolik by chtěli a tak mu jeho rebelské kousky vždycky procházely snadněji, než jiným dětem. Když byl mladší, snažil se jimi získávat pozornost rodičů, ale protože to moc nepomáhalo a nikdo ho za to nepeskoval tak, jak bylo potřeba, vybudoval si poněkud rebelskou povahu.
• Prořízlá pusa, zbrklé jednání a talent na namáčení se do průserů pro něj nejsou ničím cizím, stejně jako absence zodpovědnosti. Místo sezení nad studijními materiály mnohem radši chodí na party a baví se a tak není divu, že si známky neudržuje zrovna na úrovni premiantů. Snaží se jen v předmětech, co ho baví a skutečně zajímají, takže jakmile má možnost vynechat přednášky, co by ho unudily k smrti, vždycky toho využije.
• Nebaví se jenom pitím alkoholu a vymetáním klubů, ale taky se málokdy stane, že by nevyužil vyhlídky zábavného večera s nějakou pěknou holkou. Proč by to taky dělal, že? Pokusů o vztah zažil jenom pár a ani jeden z nich nevydržel déle, než pár měsíců. 
• Málokoho nechá poznat i jeho vřelejší stránku, protože se nerad cítí zranitelně. Asi ho k tomu přivedlo to, že jeho otec zastává názor, že slzy jsou jen pro holky. Snad nikdy ho neviděl projevit zranitelnost a protože se živí jako policista, vždycky v něm viděl vzor někoho, koho jen tak něco nesloží a bral jako samozřejmost, že takový musí být taky. 
• Původně chtěl jít ve šlépějích svého táty a místo školy nastoupit k policii, ale protože skákal z jednoho průšvihu do druhého, nakonec ho nevzali ani přes konexe. U policisty přece jen není ideální, když zabavenou trávu mnohem radši zužitkuje, než odevzdá. Užívání lehkých drog navíc není jedinou překážkou, která mu v téhle životní cestě zabránila. Mezi jeho další přestupky patří třeba taky neoprávněné vnikání na pozemky nebo pití alkoholu na veřejnosti. Zkrátka věci, které se sice dají zamést pod koberec, ale které se u policisty tolerovat nedají. 
• Druhou volbou pro něj byla investigativní žurnalistika. Má rád investigativní pořady a tenhle obor mu umožňuje strkat nos do věcí, do kterých by ho strkat neměl. Jelikož jeho táta pracuje na jednom z policejních okrsků jako jeho vedoucí, má přístup k místům činů a informacím o zločinech- občas se mu prostě doma vkrade do pracovny a prohrabe se mu jak ve věcech, tak v počítači. Vše, co zjistí, pak využívá ve svých vlastních pokusech o “vyšetřování”. 
• Taky se dost vyzná v IT technice a umí hackovat a programovat, takže pokud se někdo potřebuje dostat tam, kam nemá, je Josh skvělým člověkem na kterého se obrátit- samozřejmě za poplatek, není blbec, aby to dělal zadarmo. 
• K programování ho přivedla máma, která pracuje jako programátorka. Už jako malého kluka ho občas brala do práce a zasvěcovala ho do světa technologií a tak není divu, že jim dnes tak dobře rozumí. 
• Hraje basketbal, ale žádné vysoké ambice nemá, spíš hraje kvůli tomu, že ho to baví a bere to jen jako koníček, co ho udržuje v kondici. Hlavním důvodem, proč s basketem vůbec začal, je jeho o rok starší brácha, který hraje na profi úrovni za Golden State Warriors. 
• Miluje běhání a ačkoliv už s rodiči nebydlí, často si půjčuje jejich psa a chodí s ním běhat nebo ho bere na dlouhé procházky. 
• Jeho máma je Hawaianka a přestože na Hawai jezdí jenom v letních měsících na rodinné návštěvy, havajštinu ovládá stejně dobře jako svůj rodný jazyk. Taky se tam naučil míchat drinky, a čas od času si díky tomu může přivydělat v nočním klubu. 
•F Má několik tetování, ale ani jedno z nich nemá žádný hlubší význam. Zkrátka se mu tenhle druh umění líbí a pokud mu padne do oka nějaký z návrhů jeho tatéra, domluví si s ním session.

♥ Nancy D. Montgomery- Holka, se kterou mu osud prostě nepřeje. Jednou ho před klubem vytáhla z průseru a zachránila ho tak od výletu na policejní stanici. Naneštěstí pro ně byl jedním z policistů, kteří vylezli z policejního auta jeho táta, který s ním nesdílel moc sympatií a vyhlídku zábavného večera jim stejně překazil. Tehdy se sice neviděli naposledy, ale ani jindy kvůli nepříznivým okolnostem nikdy nezakončili večer tak, jak by chtěli. Přesto se ani jeden z nich nevzdává a jsou spolu pořád v kontaktu. Jednou prostě musí nastat den, kdy už jejich setkání nic a nikdo nepřekazí.
♥ Elliot F. Favre- Už si ani nepamatuje, kdy přesně na sebe narazili, ale bylo to na nějaký párty, kde ho Elliot zachránil od nedostatku trávy. Příště takhle zase zachránil on jeho a od té doby se spolu čas od času někde sejdou. Kamarádů přece jen není nikdy dost a to zejména těch, kterým nevadí se občas podělit o nějaký to zboží. 
♥ Bexley Hartwell- S Bexy se seznámil kvůli hackování a i když z nich nejspíš nikdy nebudou besties, navzájem si poskytují dost benefitů. Vlastně jsou takoví business buddies, kteří si navzájem vypomáhají před svými rodinami. On si před jejími rodiči hraje na jejího přítele a ona zase před těmi jeho na jeho přítelkyni, když zrovna potřebuje trochu vytočit svýho tátu. Ten by mu totiž někoho jako je ona nikdy neschválil a to, že mezi nimi ve skutečnosti nikdy nic nebylo a ani nebude, se nepotřebuje dozvědět. 
♥ Patricia A. Gavreau- Fajn brunetka, která studuje stejný obor jako on a se kterou se seznámil v práci, kde ho dostala na povel, aby ho zaučila. Volný čas spolu ale netráví, stačí jim ten pracovní. Ne, že by si s ní nerozuměl nebo mu nějak vadila, ale společné chvilky za barem mu zkrátka připadají jako dostatečné. A to, že si s ní může občas zaflirtovat, bere jako příjemný pracovní bonus. Kdo by si taky stěžoval na směnu s takovou kolegyní, že?
♥ Kirsten R. Carrington- S Kirsten se seznámil v klubu, kde toho oba zkonzumovali víc, než je zdrávo a protože ani jeden z nich nenosí nad hlavou zrovna svatozář, je asi jasné, kde spolu skončili. Druhý den už si ani nepamatoval její jméno a od té doby na sebe ještě nenarazili. Kdyby ji ale někde potkal, možná by mu byla aspoň trochu povědomá a určitě by mu nevadilo si s ní zase někam zajít.
♥ Aiden Langdon- Aidena zná už od školky a protože jsou stejně staří, vždycky byli ve stejném ročníku a díky tomu se z nich stali docela dobří kamarádi. Dřív spolu trávili hodně času a kde byl jeden, byl většinou i ten druhý. Až vážné pletky se zákonem, do kterých se Aiden dostal, jejich vztah docela narušily, protože se v době Aidenova pobytu ve vězení skoro přestali vídat. Párkrát ho sice navštívil, ale už to není jako dřív a až po jeho propuštění si k sobě zase postupně nacházejí cestu, přičemž si Josh občas vyslechne, co všechno ho trápí.
♥ Matthew A. Kyle- Když se v prváku tak trochu vykašlal na jednu zkoušku, zajistil si od jednoho svýho známýho testy. Bohužel se to nějakým záhadným způsobem jeho zkoušející dozvěděl a protože nechtěl potopit svýho kámoše, už jen kvůli tomu, že by se mu do budoucna mohly hodit nějaký jeho další laskavosti, hodil to právě na Matthewa, což kvůli jeho znalostem v hackování nebyl zrovna problém. Navíc to bylo dost uvěřitelný, protože je Matthew docela šprt, takže i když se s ním osobně nijak víc nezná, docela mu tímhle kouskem zkomplikoval život.

Žádné komentáře:

Okomentovat