neděle 7. července 2024

Jett Jiménez

FC: Dominic Fike | 22 y.o | MEDICINE, 3rd grade
Player: Chia 

• To, že jeho zbohatlický nevlastní táta je pyšným majitelem výdělečných horských středisek v Aspenu, mu napomohlo objevit lásku ke snowboardingu; přesněji k slopestyle.
• Při jeho štěstí se mu nikdy nic vážného nestalo, a to bral jako zelenou pro soutěže. Jenomže to se mu jednoho dne vymstilo a těžké poranění v devatenácti mu zařídilo konec kariéry. 
• S léčbou a ani pravidelnými rehabilitacemi bolest nestupovala a on si svůj vytoužený únik kromě v lécích proti bolesti našel i v ostatních návykových látkách. 
• Obor addiction medicine/adiktologie si vybral s úmyslem v budoucnu pomáhat ostatním, jelikož s drogami se stýkal už od malička, a to nepřímo kvůli tátově závislosti. Chtěl pomáhat lidem jako je on, jenže ta původní myšlenka se mu časem vymstila. 
• Pozitivnost v něm to však neubírá, bez nich by totiž školou neprocházel s přehledem jako teď. Budoucí adiktolog se závislostí? Poněkud ironické, ale očividně na to má talent. 
• Pokud vás zajímá, co bere tak všechno. Jett se rád řídí pravidlem: co tě nezabije, to tě posílí. Trávou se netají, jenže u toho ostatního si dává bacha. Takže kdyby někdo něco viděl… neviděl, jasný? • Je to chill týpek s divným humorem, který je neustále nad věcí. Pravděpodobně za to může fakt, že bývá většinou high, ale právě to je ten důvod, proč vychází jakž takž se všemi. Teda do té doby, než se budete zajímat o věci, do kterých vám nic není… to u něj vítězí nekomfortnost. 
• Jeho osobní život se stává pravidelným nedorozuměním, a to že je to obětním beránkem číslo jedna, když se něco kazí. Kdo jiný za to může, když ne Jett, hm? Vždyť je to tak easy na něj ukázat prstem. 
• Pro Jetta je sexualita jako sovětský svaz. Nemá hranice. Oblibou pro všechna pohlaví se netají, přesto se nerad nálepkuje. 
• Co se týče vztahů, buď se nezavazuje vůbec nebo nutně hledá něco dlouhodobého. Tak či onak nedopadá to dobře. V obou případech bývá na ostatních příliš závislý, což pravděpodobně ubližuje vztahu mnohem víc než jeho věčně sjetá maličkost. 
• Je to clean freak. Přestože je všude čisto, nevadí mu úklid zopakovat klidně ještě čtyřikrát, aby měl klid na duši. Uklízení jedna z mála věcí, co mu pomáhá si protřídit a urovnat určité myšlenky. 
• Zálib moc nemá. Rozhodně tam patří hudba a skateboard. Ten mu připomíná alespoň trochu jeho rozplynulý sen, i když na něm není zas tolik zběhlý. 
• Nejspíše by se tam dalo zařadit i pořádání parties u něj doma. Prostě když má člověk prachy a velký bejvák, pořádání těch nejlepších houseparties se zdá jako jediná možnost. 
• Volného času má až moc, takže ho využívá k hustlení. Vydělává si kdekoliv jen může. Důkazem je jeho kilometrový životopis. Oblíbený zaměstnanec měsíce? Spíš ne. Nejen že ho to baví, potřebuje i zahladit stopy během praní peněz. 
• Jediný stálý job pro něj je rozvoz jídla. Samozřejmě to je záminka pro prodej drog a hledání širší klientely, či snahu závislé navést na drogy bez zabijáckých příměsí. 
• Čtvrť Tenderloin je jeho druhým domovem jednak kvůli škole, ale i kvůli tátovi. I když nemá střechu nad hlavou a žije ve špíně mezi narkomany, stále na něj nezanevřel a dělá první poslední, aby se napravil. To že ho táta spíš využívá je věc druhá…


♥ Joshua Lael Sanders – Jettův nejlepší kámoš. Znají se už od střední; přesněji z těch dob, kdy oba pravidelně chodili za školu a podrobovali se trávě. Nesouhlas tatíka Sanderse vůči jejich přátelství byl dostatečný důvod k tomu se spolu sestěhovat a štvát ho ještě víc, a to výhradně když je ve službě. Jejich house parties se bez cajtů prostě neobejdou. 
♥ Chloe Marie Starling – Lepší sestřenku si ani přát nemohl. Kromě toho, že Chloe ráda využívá toho, že nesdílí stejné příjmení a není jako pěst na oko, posílá ho k ostatním pro info, aby na ně mohla mít nějakou špínu. Byl byl sice mnohem radši, kdyby ho viděla jako rovnocenného… na druhou stranu pro rodinu je ready udělat naprosto cokoliv. 
♥ Lyria Alisha Hawthorne – Jeho bi bestie. Tuhle mrchu si oblíbil už jen kvůli jejímu anarchistickému myšlení. Mohou spolu řešit cokoliv, dokonce i bi struggles. Trávit s ní čas má vždycky něco do sebe, a proto by ji za nic nevyměnil. 
♥ Eliott Fabien Favre – Každý ideálně vypadající vztah má něco, co svět nevidí, a právě i to bylo v jejich případě. Vše šlo ke dnu díky Eliottovým úzkostem a jeho potřebou Jettovi všechno vyčíst. Po označení jeho upřímné starosti za přehánění, se jejich cesty nakonec rozešly. Už je to sice nějaký pátek a Eliott zdá se být okay, jenomže Jett není. Vycházet spolu budou, jen tu ztracenou důvěru si k němu bude hledat pěkně dlouho. 
♥ Lorenzo Seth Bergen – Seznamka svedla jejich cesty dohromady. Stále mezi nimi probíhá fáze poznávání se, ale i to stačí na to, aby o něm řekl spoustu hezkých věcí. Dle jeho názoru Enzo je až moc hodný, na to, aby se zahazoval zrovna s ním. Alespoň mu to dodává naději, že to s Jettem není nakonec tak bídné, jak mu všichni namlouvají. 
♥ Jaxton Welsh – Praxe v nemocnici gone wrong. To ho jednou Jaxton viděl, jak se snažil čmajznout cosi ze skladu pro svůj drug business. Místo toho, aby to někomu nahlásil, nechal si to pro sebe, a to ho děsí ze všeho nejvíc. 
♥ Peter Southey – Normálně si do řeči nepadnou, ale Peter je právě jeden z těch „cool lidí“, co nesmí chybět na žádné z jeho parties. A když přijde na trávu, oh boy… u toho nesmí chybět ani jeden. Konec konců Peter je fakt chill týpek a má ho v oblibě. 
♥ Eric Miles Kavinsky – Nevědět o Ericově existenci, když studujete medicínu, by byl crime. Vlastně v tomhle případě asi nelze říct, že by byl za to rád. Už jenom kvůli tomu, že je vcelku divnej měl k němu Eric dost předpojatý názory. To se časem změnilo a on ho zničehonic začal podporovat. Zvláštní. Jett vlastně teď ani neví, jestli to je dobrá věc… Snad jo. 
♥ Nancy Drew Montgomery – Návštěva Chloe nevyšla podle jeho gusta. Místo ní narazil na hot Nancy, která si myslela o něm to nejhorší, a to že je úchyl. Nezačali zrovna dobře, takže se při jejich nahodilých setkání stává, že je označován za stalkera. Co se škádlívá, to se rádo mívá. Třeba je to tak i v tomhle případě. 
♥ Oliver Ch. Tonkin – Oliver je pravděpodobně jeden z jeho nejoblíbenějších zákazníků. Bere od něj sice trávu a to pravidelně, ale občas na jeho popud vyzkouší i něco tvrdšího. Víceméně když mu přijde něco nového, je první, komu se o tom zmíní. 
♥ Seth Gardner – Dealování je to jediné, co mají společného. Týpka sice ještě nikdy neviděl, ale to, co o něm říkají bývalí zákazníci mu v podstatě stačí na to, aby si o něm myslel jen to nejhorší. Ostatně obírat lidi o prachy a prodávat sračky? Hell no!

Žádné komentáře:

Okomentovat