pondělí 21. srpna 2017

Theodora Claire Silver



Name: Theodora Claire Silver
FC: Bridgit Mendler
Player: Mia
Age: 23 y.o
Subject: Photography
Grade: 4th



>>> Je veľmi hanblivá, neustále sa červená. Už niekoľkokrát sa tomu chcela odnaučiť ale nikdy sa jej to nepodarilo.
>>> Zo všetkého na celom svete -okrem brata- má hrozne rada kvety, preto pracuje v kvetinárstve, čo je jej splnený sen.
>>> Má rada všetky kvety ale medzi jej obľúbené patria hyacinty a krokusy.
>>> Nosí kontaktné šošovky namiesto okuliarov, pretože si myslí, že s okuliarmi vyzerá hlúpo.
>>> Nemá veľmi rada korenisté jedlá, vždy od nich hrozne očervenie, ešte viac než keď sa červená sama.
>>> Zo všetkých jedál má najradšej práve šaláty, ktoré si dáva skoro stále, keď je v nejakej reštaurácií.
>>> Nemá svoju obľúbenú farbu, pretože nechce aby sa nejaká z nich cítila ukrivdená, že je škaredá.
>>> Fotografuje od svojich 10 rokov, keď na svoje narodeniny dostala svoj prvý fotoaparát, ktorý má odložený stále na svojej poličke.


>>> Lincoln Silver - Jej starší -o necelú minútu- brat, ktorého nadovšetko miluje. Je to jej obeť, pretože ho stále objíma, na čo si on našťastie zvykol a vôbec mu to neprekáža. Okrem rodičov je to jediný človek, pred ktorým nekoktá a nie je vôbec nervózna.
>>> Megara Morreli - Jedna osôbka, ktorá sa s ňou začala baviť. Aj keď je rovnakého pohlavia, je stále nervózna ale čoraz viac sa to lepší. Vždy ju obdivuje za to, aká je krásna, preto si ju niekedy aj odfotila, samozrejme bez toho aby o tom vedela. Meg si obľúbila a keďže je jej zo všetkých ľudí z toho odboru najbližšie, keď niečo odfotí, beží za ňou ako za prvou aby sa poradila či sa jej len pochválila.
>>> Lacey Jensen - Spoznala ju kvôli Lincolnovi, ktorý ich predstavil. Až vtedy zistila, že jej brat má najlepši kamarátku. Hneď niekoľkokrát sa brata vypytovala či spolu náhodou niečo nemajú alebo mať nemajú, vždy ale dostala zápornú odpoveď a proste s tým skončil. Bola na ňu veľmi milá, preto si ju hneď obľúbila, aj keď sa až tak veľmi dobre nepoznajú.
>>> Isaac Collins – To, že kokce keď je nervózna a hlavne, keď sa rozpráva s neznámymi ľuďmi je jasný fakt a nebolo to inak pri tomto mladíkovi, keď ju zastavil v škole a položil jej hneď niekoľko otázok na.. vlastne všetko čo mu asi vtedy napadlo. Druhýkrát ho stretla v kvetinárstve, keď práve pracovala. Odvtedy tam chodí vždy aby s ňou strávil čas a aby sa aj niečomu zaučil a samozrejme jej aj pomohol. Rada s ním trávi čas, vždy sa cíti príjemné, takže za každú spoločnú chvíľu spolu v kvetinárstve je rada.



Žádné komentáře:

Okomentovat