neděle 10. prosince 2017

Charles Hicks

Chbbdbpp o


Name: Charles Hicks
FC: Charlie Puth
Player: Aci
Age: 25 y.o.
Subject: Art
Grade: 5th

7pqlsejp oDlxzlnww o

Poadg7tk o

• Veselá kopa, která si nebojí udělat legraci ze sebe či okolí.
• Rád se baví, chodí na party a užívá si vysokoškolského života.
• Také se rád baví s dívkami, rád jim lichotí a různě se jim snaží vetřít do přízně, což pro zpěváka tak obtížné není, prostě zazpíváte pár zamilovaných písniček a hotovo.
• Rád sází na svůj roztomilý úsměv, kterým často dostává dívky do kolen.
• I přestože rád nabaluje holky, ne nutně s nimi skončí v posteli, na sex on je vybíravý, ale flirtovat dokáže s každou.
• Není nijak proti vážným vztahům, jen si chce užívat, dokud nenajde tu ideální dívku, se kterou by se mu i vyplatilo zůstat. A na to je ještě vybíravější než na sex.
• Věnuje se zpěvu a hře na kytaru od dětství, na univerzitě si k tomu přidal klavír.
• Písně si skládá sám a inspiraci bere z dívek, se kterými flirtuje, i když většinou si věci značně přibarví, aby to znělo lépe. Často se také nechává inspirovat jeho jedinou zkušeností se zlomeným srdíčkem, protože si tehdy myslel, že s tou by se vyplatilo zůstat. No, byl to středoškolský vztah a ty většinou končí, stejně tak skončil ten jejich, ale teď už ho to nijak netrápí.
• S radostí vystupuje na různých akcí, i školních, a má z toho peníze, považuje to za takovou brigádu, i když ji vlastně nepotřebuje. Ale dělat to, co vás baví, zlepšovat se a dělat si jméno a ještě z toho mít peníze? Neberte to.
• Sám sebe považuje za pěveckou hvězdu školy, protože často vystupuje, tak automaticky předpokládá, že si ho okolí prostě pamatuje jako zpěváka, s čímž je více než spokojený. Přeci jen se tomu jednou chce věnovat, takže jestli ho tak okolí vidí už teď, tak se může považovat za úspěšného.
• Je to tajný milovník všech muzikálů, a hlavně muzikálových filmů, jako je například High School Musical, Pomáda, atd., ale tohle si vážně střeží a nikomu to neříká, ovšem pokud se vám poštěstí zastihnout ho ve sprše, můžete ho zaslechnout, jak srdceryvně zpívá písničky ze zmíněných (a mnohých dalších) filmů.
• Opakoval poslední ročník vysoké.

R1z59buu o

♥ Oliver Charles Tonkin & Sebastian Price - Parťáci na různé party a popíjení po barech, které poznal ve spolku a vlastně s nimi hraje i basket, což je dostatečné spojení, aby si spolu občas mohli jít posedět a třeba zapít výhru posledního zápasu.
♥ Vivian Rose Alvey - Květinka z oboru, se kterou rád laškuje, a rád si tím krátí dlouhou chvíli, nic víc v tom ale nevidí, protože je na něj až příliš nevinná a po jeho boku by se nudila. Musí ale uznat, že se mu s ní skvěle zpívá.
♥ David Benjamin Davis - S Benjim se Charlie zná odmalička, chodili spolu do třídy už od školky a společně se dostali až na univerzitu. Oba jsou pěvecky nadaní, ale showman je jen Charlie, Benji je mnohem větší stydlivka. Taky se mu pořád snaží pomáhat s holkama, protože je to stydlivý trumbera.. A nemůže nechat svého nejlepšího parťáka na vocet!
♥ Nancy Drew Montgomery - Hot zrzka, se kterou jednou večer flirtoval v baru a zalíbila se mu natolik, že se nechal svést a skončil v její posteli. Od té doby na něj provokativně mrkne, kdykoliv se vidí, ale znovu si ho už k tělu pustit nechce, takže má prostě tu jednu rozmazanou vzpomínku.
♥ Sofia Argent - Sexy brunetka, která ho odzbrojila sebevědomým vystupováním a schopností dělat si legraci sama ze sebe, ale bohužel pro něj se nesetkali někde v baru, ale v pitomém parku. Štěstí mu ale přálo, protože si slíbili schůzku v nějakém baru, které hodlá naplno využít.
♥ Aiden Langdon - Kamarád, se kterým jej pojila vášeň ke zpěvu, vymetání barů, popíjení dobrého alkoholu a možná občasné hulení, to se ale vždy snažil mírnit. Rád se s ním scházel a jamoval, zatímco si povídali o všem možném i nemožném, než byl Aiden odsouzen. Charlie z toho byl dlouho špatný, nechápal totiž, co se stalo, ale i přesto Aidena ve vězení nenavštívil... Když jej propustili, cítil se za to hloupě a pomalu si hledá k Aidenovi cestu zpět.
♥ Lilien Vasilijev - Mladá umělkyně, kterou rád bere na různé akce a ukazuje jí to nejlepší z univerzitního života. 



U5toqf7n o 


Žádné komentáře:

Okomentovat