neděle 2. prosince 2018

Vyhláška #4

Zdravím u další vyhlášky, dlouho už totiž žádná nebyla!


Nemusíte se ale děsit, nepřinášíme nic nového, jen jsme se rozhodli sepsat informace o aktivitě hraní někam jinam než do článku o čistce a zase jsme nechtěli samotnou aktivitu hraní zatěžovat extra informacemi, takže pokud vás zajímaly nějaké informace o aktivitě hraní, tady (snad) najdete odpovědi! Navíc přinášíme dvě novinky, které vás určitě potěší (inu, minimálně jedna vás opravdu potěší).

1) Aktivita hraní je pěkně rozdělená do barvičkového systému, který je vysvětlen přímo v článku, společně s limity pro vaše postavy.
2) Pokud vaše postava bude dlouho červená (do další čistky), odebereme vám ji a zpět ji získáte aktivním hraním za ostatní postavy.
3) Pokud máte postavu odebranou, neznamená to, že si místo ní můžete vytvořit jinou. Vy tu postavu pořád vlastníte, jen je "offline".
4) Pokud jste již na maximu postav, ale dlouhodobě máte všechny postavy zelené a jste aktivní hráč, můžete si za odměnu založit devátou postavu!
5) Pro zpřehlednění postů a rozehraných her na fóru uveďte na začátku hry odkud vaše postava přišla (posilovna -> park), stejně tak při konci hry odkud postava odchází a kam jde (park -> kolej). Ikdyž hru přesunete z jednoho místa na jiné, například z parku do altánku, taky to zaznamenejte (jak v posledním postu v parku, tak v prvním postu v altánku).
6) Pár hráčů projevilo zájem o vlastní dům/byt, aby se nemuseli všichni mačkat v jedné herní místnosti "Domy v Kalifornii a my se rozhodli vám vyhovět. Proto na fóru vznikne nová rubrika "Domy", kam vám vytvoříme byty či domy přímo pro vaše postavy. Stačí nám napsat na discord, poslat fotky a my se budeme snažit to co nejdříve vytvořit. Ti, kteří jsou spokojeni s tou původní herní místností, se nemusí bát, mazat ji nebudeme a vy v ní můžete dál klidně hrát.

To je od nás vše a přejeme vám krásné hraní ❤

Žádné komentáře:

Okomentovat