středa 30. října 2019

Ryker Thomas Turner



Name: Ryker Thomas Turner
FC: RJ King
Player: Kai
Age: 22 y.o
Subject: Journalism
Grade: 3rd

• OFFLINE




>>> Ryker byl odmalička veden k tomu, že k dosažení svých cílů musí využít všeho. Vše to tak nevinně začalo již ve chvíli, co jej jeho matka denně posílávala ke své sestře, která, lehce řečeno, měla trochu více dolarů v peněžence.
>>> Vyrůstal s matkou v chudších ulicích Bakersfieldu, jeho druhým rodičem se v podstatě stala jeho teta, která jej odmalička finančně i emočně podporovala ve všem, co se mu zalíbilo. Samozřejmě jen když se pěkně usmál a poprosil.
>>> Svého otce nepoznal do sedmi let, kdy se znenadání objevil na prahu jejich polorozpadlého domku s taškou plnou dárků a úsměvem od ucha k uchu. A tak lehce se stal součástí jeho života, jen aby se po dvou dalších letech opět přestal ozývat.
>>> Již ve školce míval tendence lhát a dělat, co mu druzí přikážou. To na něm jistým způsobem zůstalo dodnes, kdy dokáže udělat snad cokoliv, aby zůstal ostatními uznáván a alespoň zčásti oblíbený.
>>> S příchodem střední školy začal poněkud více chápat pojem reputace, a tudíž hned od prvního dne toužil být mimo dno. Nakonec tam ani neskončil, koneckonců stačilo povědět jen pár pěkných poznámek a k nim přihodit úsměv.
>>> Na vysokou v Kalifornii se hlásil díky tetě, která mu ji vřele doporučila a která by mu školné na žádné jiné zjevně ani nezaplatila. Stejně jako ona, i on se rozhodl studovat žurnalistiku, ačkoliv tajemství jejího trezoru spočívalo spíše v jejím manželovi než v práci, u které občas bylo záhadou, zda vůbec existuje.
>>> Nedá se označit za zcela falešného člověka, spíše se odmalička bál ostatním ubližovat. A samozřejmě si nikoho nikdy nechtěl pohoršit. Působí tak často jako malé a nerozhodné dítě, které své okolí mnohdy ani pořádně nepochopí.
>>> Kamarády - tedy pokud je tak můžeme nazývat - si tvoří docela lehce, většinu času mu stačí přikročit, pronést pár milých, občas znatelně falešných poznámek a vše ostatní přenechat na svém docela milém pohledu, který často dokáže okouzlit.
>>> S alkoholem příliš zkušeností nemá, nikdy mu tedy nechutnal, ale když se objeví v jeho okolí, pro jistotu se napije také. Něco jiného pro něj jsou cigarety, ke kterým se dostal díky své zvědavé povaze zkusit všechno, co dělá jeho máma. Tak se tedy stal příležitostným kuřákem, což na něm příliš poznat není.
>>> Známí mu často říkají Ray. Jen pár vyvolených ví, že to nesouvisí s jeho jménem, ale s hrou Sonic, kde se tak jmenuje jeho nejoblíbenější postava, létající veverka.
>>> Miluje videohry a hudbu, pokoušel se kvůli tomu naučit hrát na kytaru, ale po prvním měsíci ho to přešlo.
>>> Žurnalistiku si vybral zčásti kvůli rodinnému vlivu, přeje si orientovat v embedované žurnalistice a vydat se přímo do center krizí. Přesný důvod si ale uchovává jako tajemství.


>>> Evelyn T. Delano - okud Ryker někdy hodlal být oblíbeným, musel začít právě u špičky svého oboru. Slýchával o ní mnoho věcí, a sám si už nějakou dobu rozmýšlel, zda by jej přijala alespoň za kamaráda. Odpověď na tuto otázku je mu stále neznámá, ale jeho šance každým dnem a každým jejím pohledem, kterého si povšimne, snad rostou. Co se jí týče, bere ji jako královnu svého oboru, ačkoliv jeho obzor je jaksi stále omezený na těch pár pěkných tvářiček, o kterých občas zaslechne nějaký ten drb.
>>> Caleb Elijah Capanni - Ochranářský, příjemný a vlastně i hustý kluk, který k němu z nejasných důvodů celkem přirostl a kterého by se ani přes nátlak okolí snad nikdy nezbavil. Můžeme jej v podstatě brát jako důvod, proč stále zůstává tím milým trdlem, kterým od základu je. Často tak od něj slýchá mnoho pouček, co se vlastního chování týče, a i když s ním v některých věcech nesouhlasí, bere ho jako svého dobrého kamaráda.
>>> Bridgit Allen - Další důvod, proč si Caleba oblíbil, je přesně tato dívčina. Jejich přátelství není bůhvíjak pevné, znají se teprve chvíli, ale sám vytušil, že z ní může být poměrně dobrá kamarádka. Už jen z principu, že oba mají v lásce videohry, cítí, že by s ní měl trávit více času, sám je však celkem nejistý a končí u toho, že se na ni občas vyptá.
>>> Megan C. Kyles - Meggs je někým, komu by se nevyhnul, ať už by se snažil sebevíc. Začali se náhodně setkávat na chodbách, když navštěvovala svého bratra, poté začínali sdílet známosti, až to nakonec všechno přerostlo v pevné přátelství, jedno z mála, která vůbec Ray má. Od počátku si oba celkem sedli, jak v normálních chvílích, tak i v těch, kdy se oba hnali po slávě a reputaci. O samotě jsou to tedy podivíni se společným zájmem o videohry, mezi lidmi naopak oba usilují o uznání opačného pohlaví.
>>> Lincoln Silver - Ryker nikdy neměl svůj kuřácký kroužek. Své chvíle slabosti vždy trávil o samotě za jednou budovou nedaleko školy, kde Lincolna také jednou potkal. Netrvalo dlouho, dokud se z těch dvou nestali alespoň známí, kteří se jednou za čas náhodně potkají u cigarety. Nemají vždycky o čem mluvit, často tedy povídá pouze Ray o nějakých přiblblých zajímavostech ze svého života. Má to tušení, že to oběma i jaksi stačí.
>>> Arthur L. O'Finn - Šťastnou náhodou se potkali v pizzerii, kde se zakecali o svých zájmech. Díky tomu si Ray uvědomil, že od nerdů přeci jen nemá tak daleko. Udržují kontakt přes sociální sítě, občasně spolu zahrají nějaké hry, rádi by se opět i sešli, ale čas jim prostě nepřeje. Narazili na sebe tedy jen jednou, ale i přesto věří, že z nich mohou být dobří přátelé.
>>> Hayden N. Bálor - Baymaxe, jak si jej chytře pojmenoval, potkal docela náhodně, vlastně si na to už ani pořádně nevzpomíná. Ví jen to, že oba hrají tytéž hry a že jsou na ně stejně špatní, tudíž tvoří docela dobrou herní dvojici. Nejčastěji spolu navštěvují různé akce, ale jinak se příliš nevidí. Je to taky většinou Ray, kdo Baymaxovi slouží jako model při fotografování.

Žádné komentáře:

Okomentovat