sobota 23. května 2020

Leticia Petit



Name: Leticia Petit
FC: Cindy Mello
Player: Leyla
Age: 21 y.o.
Subject: Sport
Grade: 3rd



>>> Její původ je trochu komplikovaný, člověk by se možná až divil, čím vším si jako dítě musela projít. Její snědá kůže o ní častokrát hodně prozradí, takže všem musí být jasný, že pochází odněkud z exotiky. Přesněji tedy z Baham v Karibiku. Moc štěstí jí v životě nepotkalo a její biologická matka jí hned po porodu bez uvedených důvodů dala k adopci. Což dalo naději jednomu páru, který nemohl mít děti. Přesněji tedy páru dvou mužů, kde jeden je zubař a druhý právník.
>>> Své biologické rodiče nezná a ani je nikdy nedohledávala. Ani se tím, že je adoptovaná nikde nechlubí, což stejně ale ani nemusí, jelikož její adoptivní rodiče jsou černoši, takže i přes její snědou pleť to musí všem dojít.
>>> Své dva adoptivní otce miluje a plně k nim vzhlíží. Oni sami jí pojmenovali Leticia, jelikož jim měla přinést do rodiny jenom samou radost a štěstí, což se děje do teď.. Pořád je pro ně jejich malá holčička, ale i přes to mají radost za to, jak krásná, nezávislá a chytrá žena z ní vyrostla.
>>> Později, když jí byly asi tři roky se spolu se svými tatínky přestěhovali do Kalifornie. Možná takový radikální krok byl trochu ovlivněn strachem, že by si pro jejich malou holčičku mohla přijít její biologická matka, no oni si to obhajují tím, že cestovali za prací.
>>> Pro většinu teenagerů je typická první láska. I tou si Leticia prošla, ale nedopadlo to pro ní moc dobře. Bylo jí pouhých 15. let, když se s ní její přítel po jejich první společné noci rozešel spolu s dost silnými slovy. Je normální, že kluci v takovém věku nevědí, jakou váhu taková slova mají, no nikdo jí je nedokázal vymluvit a i přes to, že byla krásná, chtěla být ještě krásnější. Proto přestala jíst a došlo to až do fáze, kdy trpěla anorexií.
>>> S postupem času a hodně snahy se vše vrátilo do normálu. Relativního normálu, začala zdravě jíst, takže v jejím jídelníčku jenom málo kdy najdeme něco nezdravého. Taky začala pravidelně cvičit, plavat a začala se věnovat gymnastice a je členem školního týmu.
>>> Co se týče její povahy, tak není zrovna žádné sluníčko. Právě naopak, málo kdy na její tváři uvidíte něco jiného než je vážná tvář. Není zrovna ani moc kamarádská a nesrší vtipem, taky si ráda do lidí rýpne, když jí dají dobrý důvod. Ale není zlá spíš taková rýpalka s kyselým výrazem. Málokdy si taky od někoho řekne o pomoc a nejraději všechno dělá sama. Ráda si stojí za svými názory a nedělá jí problém někoho okřiknout, když se jí nelíbí jeho chování. Celkově má ráda svůj klid.
>>> Její podstatná část je, že opovrhuje muži, opravdu v jejím srdci moc místa nemají. Převážně nesnáší takové ty typy, kterým jde jenom o její tělo, protože je pěkné. Ty rovnou posílá do háje, protože takový ona k životu nepotřebuje. Ohledně mužů je hodně skeptická a opravdu chvíli trvá, než si získají její důvěru.
>>> Ale všechny muže ze svého života neodhání. Skvělým příkladem je její spolubydlící, kterého má opravdu ráda. Má i pánské kamarády, kteří jsou její kamarádi, protože na ní nikdy nic nezkoušeli a toho si na nich cení.
>>> I přes to, jak silná a nezávislá se snaží být, tak má jednu slabost, přesněji jeden takový podivný strach spojený asi převážně s muži. Trpí takzvanou Philofobií, což je strach ze zamilovanosti. Trpí tím, že není schopná někomu dát najevo lásku, a ani jí od někoho jiného přijmout.
>>> Jelikož žije v bytě na který musí peněžně přispívat, tak musí mít při škole brigádu. Otcové jí sice chtěli dávat peníze, ale to ona odmítla. Moc zodpovědná není, takže své brigády dost často střídá, jelikož jí pokaždé z nějakých důvodů vyhodí. Převážně pracuje jako servírka.
>>> Miluje dobrou kávu a sladké. To si nikdy odepřít nedokázala, ale když už si něco sladkého chce dát, tak jedině vlastnoručně upečené a tím pádem jenom ze zdravých surovin, čímž už svého spolubydlícího asi pěkně štve. No a sem tam na zlepšení nálady neodmítne trochu dobré marihuany. Ale to opravdu jen výjimečně.


>>> Alex Cunningham - Jednou když se jí rozbil počítač, který byl už poměrně starý, tak nechtěla vyhazovat svoje minimum peněz na opravdu a zkoušela po přátelích sehnat někoho, kdo by se v tom mohl vyznat a udělat to třeba za nějakou drobnost. Jeden její kamarád jí doporučil právě Alexe, tak neváhala a kontaktovala ho. Ten souhlasil a její počítač si prohlédl, ale jelikož byl starý tak se s ním nedalo dělat nic jiného, než ho vyhodit. Proto ale Leticii nabídnul pomocnou ruku a společně vybrali nový notebook, který nebyl zbytečně drahý a vyhovoval jejím potřebám. On té doby spolu sice pořádně nemluvili, ale když na sebe narazí třeba ve škole, tak mu Leticia věnuje jeden ze svých úsměvů nebo pozdrav.
>>> Elliot Dwight Archer - Moc často na párty nechodí, ale když už se na nějaké ocitne, tak se vždy něco pokazí. Jako v tomhle případě, kde si s nějakou partičkou užívala večer ve společnosti marihuany a ocitl se tam právě i Elliot. Dali se do řeči a možná se zdálo, že Leticia vysílá nějaké signály naznačující, že by se s Elliotem chtěla přesunout i někam jinam. No ale tak to nebylo a když to na ní pak Elliot zkoušel, tak popadla první věc, kterou našla, což bylo nějaké víno a chrstla mu to do obličeje, aby se trochu zchladil. Strhla se pozornost většiny lidí, a i když to bylo jen nedorozumění, tak ona si to líbit nenechala. Od té doby to mezi nimi není úplně veselé a svou společnost taky nevyhledávají.

Žádné komentáře:

Okomentovat