neděle 4. srpna 2019

Jamie Oli Thomson

3toknevi o


Name: Jamie Oli Thomson
FC: Lucky Blue Smith
Player: Beth
Age: 22 y.o
Subject: Science
Grade: 3rd

7pqlsejp oFfhzxx21 o


Poadg7tk o

>>> Kamarádi mu říkají spíš Oli než Jamie, raději používá své druhé jméno.
>>> Jediným čím vyčnívá z davu jsou jeho až skoro bílé vlasy.
>>> Je to přátelský a ukecaný člověk, rád se dá do řeči s kýmkoliv, nemá problém zahájit rozhovor i s cizím člověkem na ulici.
>>> Je celkem dost sebevědomí, ale je to takové to zdravé sebevědomí, určitě se nad nikoho nepovyšuje a už vůbec nemá rád když to někdo děla. Nijak do toho ale nezasahuje když to třeba dělá někdo z jeho přátel. Občas je na to upozorní, ale nic kvůli čemu by se měli hádat..
>>> Jako malý vyrůstal u svého dědečka, když mu bylo sedm jeho děda zemřel a jemu se začali dít divné věci. Jeho rodiče hned vyhledali odbornou pomoc. Nebyl to blázen, jen měl své imaginární přátele a občas ji dával přednost před těma opravdovýma. Jeho imaginární přátele zmizeli když mu bylo asi třináct.
>>> No ale nebyl to konec jeho divného chování. Hned na to přišla jeho rozdvojená osobnost. Jsou chvilky kdy je spíše Oli, ale také jsou chvilky kdy je spíše Jamie. Ano sám si to takto rozdělil. Občas se stane že zapomene co dělal jako ten druhý, občas když se dostane do nějaké krizové situace nastoupí Jamie a on pak vůbec netuší co dělal. Bere samozřejmě léky a snaží se tuhle "nemoc" v sobě potlačit.
>>> Naštěstí lidé v blízkém okruhu vědí jak to s ním je a tak to berou když se občas chová trochu jinak. Občas má horší stavy a lepší stavy. O své nemoci zase nevykládá na potkání.
>>> Často uvnitř své hlavy mluví sám se sebou.
>>> Má rád sport, i když mu ho psychiatr moc nedoporučuje, prý ho to dostává do stresu, ale on miluje fotbal, také hraje ve školní týmu.
>>> Jeho postavení ve fotbale je quarterback.
>>> Umí hrozně rychle běhat. Není sice žádná hora svalů, ale také to není žádné párátko.
>>> Chodí pravidelně do posilovny na běžecký pás, nerad běhá venku, protože ho tam hodně věcí rozptyluje, proto ho tam běhat potkáte jen zřídka.
>>> Ve škole má vyznamenání, za prvé ho to baví a za druhé by ho vyhodili z týmu kdyby neprospíval a fotbal je pro něj asi všechno.
>>> Skoro celý jeho volný čas spolkne škola, fotbal a přátelé. Má také krátké románky, ale vždy se ujistí že to ta holka má stejně, jednou až potká tu pravou skončí s tím a bude se věnovat jen jí.
>>> Také mezi jeho koníčky patří plavání.
>>> Je alergický na kočky a arašídy.

R1z59buu o

>>> ???


U5toqf7n o

Žádné komentáře:

Okomentovat