úterý 19. května 2020

Ivy Adams



Name: Ivy Adams
FC: Katherine McNamara
Player: Dear
Age: 23 y.o.
Subject: Sport
Grade: 4th


>>> Na těle má několik jizev - jako příklad je možné uvést tu, která jí jizví dekolt (to už tak dopadá, když o vás někdo roztříští skleněnou lahev).
>>> Často vypadala a stále vypadá jako oběť domácího násilí - věnuje se boxu a obecně je poměrně ranař, takže se neustále s někým bije. A také si domácím násilím prošla.
>>> Je poměrně uzavřená, což je také důvod, proč bydlí na koleji. Úplně mezi ty ostatní dívky, co se bojí, že si zlomí nehet, nezapadá.
>>> Nejvýraznějším rysem u ní jsou záchvaty vzteku, kterými trpí už od puberty. Lidé kolem ní to málokdy berou vážně. Většinou to ale nakonec začnou brát vážně, jak o ně zlomí židli. Nebo flašku. Nebo cokoliv pevného tvaru, co jí přijde pod ruky.
>>> Jak již bylo zmíněné, je poměrně ranař. Nejde příliš daleko pro ránu. Nebo sprostá slova. Nebo v nejlepším případě oboje. Díky tomu je docela na univerzitě známá jako ta, co chodí a na potkání láme nosy.
>>> Povídá se však, že tam někde pod tou vrstvou zla, nepřátelství, sarkasmu, černého humoru a převracení očí se nachází duše. Moc bych tomu však nevěřila.
>>> Čemu se však vyhýbá, tak jsou drogy. A alkohol. A jakékoliv typy kouření.
>>> Kvůli tomu, jaká je a jakou se dělá, nemá moc přátel, ale jí to nevadí.
>>> S tím se také pojí to, že nikdy neměla kluka (nebo holku, nějak se nevyhraňuje). Ani pusu nedostala. Obecně má zlozvyk, jakmile to vypadá na něco vážného, vzít nohy na ramena.
>>> Přivydělává si (ne)legálními zápasy.
>>> Má ráda tmu, hvězdy, ticho.
>>> Bojí se závazků.
>>> Není ten typ, že by trávila hodiny nad seriály a filmy. Obecně jde moderní pop kultura docela mimo ni.
>>> Co se známek týče, drží se. Nijak nevyniká, nijak nepropadá. Je takový ten zlatý průměr.
>>> Je celý život jedináček a rozená sanfrancisačka.
>>> Byla tatínkova holčička. Ten ji vždy vedl k sebeobraně a celkově těm "klučičím" věcem.
>>> Když u ní začala puberta, její otec začal v tom věku jeho pít, hrát a kouřit. S tím přišly dluhy a domácí násilí. Právě od něj má Ivy většinu jizev. Toto domácí týrání u ní taktéž spustilo záchvaty vzteku.
>>> Jejího otce pak zavřeli kvůli ublížení na zdraví. Od té doby ho neviděla a vidět ho ani nechce. Přišla totiž o iluze a jediného člověka, který jí, kdy byl, pořádně blízký.
>>> Její nevlastní otec, který s ní a její matkou od Ivyných 17 let, rozhodně nedostal z její strany vřelé přivítání.
>>> Nikdy ani nechtěla jít na vysokou. Byla k tomu tak nějak donucena. Takže si alespoň vydupala obor a také to, že může bydlet na koleji.


>>> ???

Žádné komentáře:

Okomentovat